Wil je graag de producten van Stampin’Up! bestellen zonder gastvrouw te zijn of een workshop bij te wonen? Dat kan!

Bekijk op je gemak de online Stampin’Up! catalogus, je vind deze in de rechter sidebar van mijn blog. Heb je liever een papieren exemplaar? Stuur me een mailtje en tegen betaling van de verzendkosten stuur ik er één naar je op. Deze verzendkosten worden bij een eerste bestelling in mindering gebracht.

 

*Niet wachten op verzamelbestellingen en/of op een party/ workshop. Geef vandaag nog je bestelling door en ik plaats hem direct voor je (uiteraard na het voldoen van je betaling). Je bestelling word dan direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij je thuisbezorgd. Verzendkosten zijn 5,95 euro, bij bestellingen vanaf 50 euro zijn de verzendkosten GRATIS! Geef je bestelling door op info@helenedenbreejen.nl

 

Bestelling via de mail/ Betaling dmv iDeal/ overboekings link  button

Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je je bestelling (Naam product + artikelnummer) naar me mailen op info@helenedenbreejen.nl Je ontvang van mij een mail ter bevestiging en een link om via iDeal of overboeking te betaling te voldoen.

Bij een bestelling boven de 50 euro zijn de verzendkosten GRATIS!

 

Online bestellen

Heb je een creditcard? Dan kun je ook in mijn webshop bestellen. Je vind deze in de rechter sidebar. Je bestelling word rechtstreeks van Stampin’Up! bij je thuis bezorgd.

Op bestellingen in de webshop geldt niet het gratis verzenden boven de 50 euro!

 

 

Ophalen en verzenden

Je kan je bestelling altijd ophalen bij mij in Lobith

Je bestelling verzenden? Geen probleem, zie hieronder de verschillende mogelijkheden en prijzen.

 

Verzendkosten

Bestel je mee met de verzamelbestelling dan zijn je verzendkosten GRATIS*(Je komt je bestelling bij mij thuis ophalen. Ik neem de verzendkosten van Stampin’Up! naar mijn huis voor mijn rekening)

Bestellingen boven de 50 euro GRATIS verzenden
(je bestelling wordt dan direct van Stampin’Up! bij  je thuis bezorgd)

Brievenbus post gaat naar gewicht en op eigen risico.
PostNL brievenbus pakket:                                    €3,95 euro
Ophalen bij een Kiala- UPS service punt              €3,95 euro
Ophalen bij een DHL punt                                     €5,00 euro
Versturen naar huisadres DHL                              €5,75 euro
Versturen naar huisadres PostNL                         €6,95 euro

Verzending webshop met UPS                              €5,95 euro

 

 

Betaling

Je kunt je betaling voldoen dmv de iDeal en overboekings link in de mail.
Bestellingen worden geplaatst als de betaling binnen is.

 

Vragen en contact

Mocht je nog vragen hebben, of is er iets met een besteld product.
Stuur me dan een mailtje op info@helenedenbreejen.nl. Je krijgt zo snel mogelijk bericht terug.
Ook kun je me bellen op 0316 242126 / 06 23893589

 

 

 

Regels voor annulering en een modelformulier herroeping

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het laatste goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u stampin’ up! herriotstrasse 1, 65028 Frankfurt am main, duitsland, via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax +49 69 241827 499 of e-mail supportnl@stampinup.com) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van uw Demonstrator (een zelfstandige verkoper) terug. Uw Demonstrator (een zelfstandige verkoper) betaalt u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij zullen de goederen afhalen.Wij zullen de kosten van het terugzenden van de goederen voor onze rekening nemen.U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

(Kopieer bij herroeping onderstaand formulier en plak het in Word of in je mail)

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Formulier voor Herroeping

Aan: Stampin’ Up! Netherlands B.V.
Herriotstraße 1
60528 Frankfurt am Main
Duitsland

Email: supportnl@stampinup.com
Fax: +49 69 241827 499

Ik/Wij (*) ______________________________ (naam) deel/delen (*) u hierbij mede dat

ik/wij (*) ______________________________ onze overeenkomst betreffende de verkoop

van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

Besteld op __________________________________________________________________

Ontvangen op ______________________________________________________________

Naam/Namen consument(en)

_______________________________________________________________________________________________________

Adres consument(en)

_______________________________________________________________________________________________________

Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

______________________________________

Datum

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

Toestemming voor het gebruik van gegevens:

de stampin’ up! demonstrator zal de noodzakelijke klantengegevens bewaren en deze alleen doorgeven voor de verwerking van de bestelling en de levering van de goederen in die mate dat dit nodig is voor Stampin’ Up! Netherlands B.V, stampin’ up! europe gmbh en eventueel voor de vervoerder. daarnaast wordt dit ook gedaan ten behoeve van de administratie afdeling van Utampin’ Up! USA inc., in verband met de zogenaamde Safe Harbor bepalingen voor de naleving van de Europese normen voor gegevensbescherming.

Ik ga akkoord, dat mijn persoonlijke gegevens naar andere Stampin’ Up! Europe gmbh en Stampin’ Up! USA inc., zullen worden doorgegeven voor verwerking en beheer.

1. Algemene informatie

De algemene verkoopsvoorwaarden, zoals vermeld op de achterzijde zijn uitsluitend van toepassing op de bestelling van de klant, bij de Stampin’ Up! Demonstrator. Vragen of klachten met betrekking tot de goederen of tot de levering ervan moeten aan de Demonstrator worden gericht.

2. Bestelen/Bestelformulier

1. Een bindend koopcontract zal tussen de klant en de Stampin’ Up! Demonstrator gesloten worden wanneer de klant en de Stampin’ Up! Demonstrator het bestelformulier aan de achterzijde ondertekenen.

2. Stampin’ Up! goederen worden uitsluitend door Stampin’ Up! Demonstratoren aan klanten aangeboden. Demonstratoren zijn juridisch zelfstandig en zijn geen werknemers van Stampin’ Up! Netherlands B.V.

3. Verkoopprijs en levering

-1. De verkoopprijs die op het bestelformulier vermeld staat is    bindend. Voor zover er BTW van toepassing is, is deze in de verkoopprijs opgenomen.

-2. De verkoopprijs is, nadat de klant en de Stampin’ Up! Demonstrator het bestelformulier ondertekend hebben, verschuldigd en dient binnen de 14 dagen betaald te worden. De Stampin’ Up! Demonstrator is pas na ontvangst van de betaling verplicht de goederen aan de klant te overhandigen.

-3. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de goederen, vindt de levering doorgaans binnen 14 dagen na ondertekening van het bestelformulier plaats. De levering van de goederen zal niet vóór ontvangst van de betaling plaatsvinden.

4. Eigendomsrechten

De Stampin’ Up! Demonstrator behoudt het eigendom van de goederen totdat de volledige betaling heeft plaatsgevonden.

5. Garantie en beperking

-1. Mocht een door de klant verkregen artikel defect zijn, dan heeft de klant de keuze óf het defect door reparatie te laten verhelpen óf het artikel te laten vervangen. De Stampin’ Up! Demonstrator is echter gerechtigd om de wijze van genoegdoening te weigeren als daaraan onevenredig hoge kosten zijn verbonden en als de andere wijze van genoegdoening niet te nadelen van de klant is.

-2. Wanneer genoegdoening hiervan mislukt, dan kan de klant in principe kiezen voor een verlaging van de prijs (korting) of een annulering (terugtrekken) van het contract, alsmede een schadevergoeding eisen.

-3. De aanspraken op fouten of gebreken van de klant ten opzichte van de Stampin’ Up! Demonstrator vervallen volgens wettelijke bepalingen na twee jaar na levering van de goederen.

6. ruilen

-1. Ongeacht het juridische Herroepingsrecht, evenals de mogelijke garantiebepalingen overeenkomstig § 5 van deze voorwaarden, heeft de klant de mogelijkheid ongebruikte en verkoopbare goederen zonder opgave van redenen binnen de 90 dagen na levering van een artikel, in overeenstemming met de volgende regels te ruilen. Het terugbetalen van de verkoopprijs is in deze gevallen uitgesloten.

-2. Het ruilrecht van de klant is slechts van toepassing als de goederen nog in de huidige catalogus van het bedrijf Stampin’ Up! Netherlands B.V. vermeld staan en nog in originele staat zijn. Stempels die in elkaar gezet zijn worden niet teruggenomen.

-3. De klant moet met de Demonstrator in contact treden om de goederen te ruilen of terug te sturen. Het ruilen en terug sturen van Stampin’ Up! goederen kan tot verzendkosten leiden.

-4. indien de klant een artikel voor een duurder artikel wilt omruilen, dan is deze verplicht het verschil in prijs vóór de levering van het nieuwe artikel aan de Stampin’ Up! Demonstrator te betalen. Als het nieuwe artikel goedkoper is dan het om te ruilen artikel, dan wordt het prijsverschil niet aan de klant uitbetaald maar blijft is voor de Stampin’ Up! Demonstrator.

7. Productwijzingen

Het productaanbod van de Stampin’ Up! Demonstratoren is aan wijzigingen onderhevig. (Beperkte) technische veranderingen evenals wijzigingen in vorm, kleur en/of gewicht vinden onder voorbehoud plaats. in dit geval kan de klant van het Herroepingsrecht gebruik maken.

8. Productkwaliteit

-1. kwaliteitskenmerken en de wezenlijke eigenschappen van de goederen zijn in de Stampin’ Up! Catalogus en in het bijzonder in de product informaties beschreven. Deze kunnen ook op de Stampin’ Up! websites van elk land bekeken worden.

-2. De door de Stampin’ Up! Demonstrator geleverde goederen zijn kunstnijverheid producten, die qua vorm en uiterlijk wat van de voorbeelden in de catalogus af kunnen wijken. De stempels in deze catalogus kunnen ook enigzins in ware grootte afwijken, wat niet op een defect van het artikel duidt.

-3. informatie over de componenten van individuele artikelen (zoals zuurgraad, lignine-gehalte, en andere ingrediënten die invloed hebben op de prestatie of de geschiktheid van de goederen) is van de fabrikant of leverancier van de goederen afkomstig. De Stampin’ Up! Demonstrator neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze opgaven.

9. Eindbepalingen

Wanneer welke bepalingen van dit contract dan ook geheel of gedeeltelijk ongeldig zijn of worden, dan zal de geldigheid van de overige bepalingen hierdoor niet aangetast worden. De hele of gedeeltelijke ongeldige bepaling zal door een geldige bepaling vervangen worden, die het resultaat van de ongeldig