Stampin'Up! starterspakket

 

Hoi, ik ben Hélène en sinds maart 2013 onafhankelijk Stampin’Up demonstratice en ik vind dit SUper leuk! Inmiddels heb ik een team met gezellige meiden/ dames die allemaal graag creatief bezig zijn. De één puur voor de hobby, de ander om een centje bij te verdienen.

Lijkt het je ook leuk om demonstratrice te worden?
Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op…. Ik beantwoord graag je vragen en heet je graag welkom in mijn team.

Voor contact:

Mail:           info@helenedenbreejen.nl
Telefoon:    06 23893589

 

Kom je ook in ons team – Sale a Bration 2018 

In onderstaand filmpje vertel ik je alles over de super gave instap- aanbieding tijdens de Sale a Bration 2018. Onder het filmpje vind je alle informatie nog eens op een rijtje.

 

 

Wat zijn de voordelen van demo zijn?

Als Stampin’ Up! demonstratrice krijg je:

– Een starterspakket van €175 voor maar €129.
– Korting op alle Stampin’Up! producten (20 – 25%).
– Het “Stampin’Succes” magazine ieder kwartaal op je deurmat
– Pre order – je koopt de nieuwste producten als eerste mét 20 – 25% korting
– Een open uitnodiging tot Stampin’Up! events.
– Jij bepaalt hoe je demoschap eruit gaat zien. Wil je workshops of ..party’s geven en een extra centje verdienen? Of wil je liever voor ..jezelf en de korting demo zijn? Jij bepaalt!

En naast dit alles doe ik ook nog wat extra’s voor mijn team:

– 2x per jaar een creatieve teamdag in het midden van het land, zodat het voor iedereen goed bereikbaar is.
– 1x per 2 maanden een creatieve teamavond in Lobith.
– Eigen Facebook groep waarin we elkaar inspireren, helpen en natuurlijk ook gezellige kletsen.
– Een eigen business facebook groep waarin ik, voor degene die dit willen, tips en training geef om verder te komen als demo.
– Iedere maand organiseren we een SOL (Stampin OnLine) op onze facebookgroep, waar iedereen aan kan deelnemen.
– Iedere maand organiseren we een team- facebookhop waar ook iedereen aan kan deelnemen met zijn/haar project.
– Daarnaast heb ik inmiddels een aardig bestand aan teamfilmpjes, met uitleg over verschillende onderwerpen (zoals uitleg Stampin’Up! pagina, foto’s maken/ bewerken enzovoorts).
– Voor al je vragen kun je terecht op de team- facebookgroep, maar je mag me natuurlijk ook altijd mailen/ appen (liefs niet na 20.00 uur).

Dit alles is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Veel gestelde vraag: Moet ik bij je in de buurt wonen om in je team te kunnen?
Antwoord: Nee zeker niet! Je kunt ook actief deelnemen aan mijn team zonder in de buurt te wonen. Door de facebook groep en het app’en/ mailen/ bellen  zijn de lijntjes kort.

 

 

Starterspakket

 

Stel je starterspakket naar eigen keuze samen. Je kunt daarbij kiezen voor producten uit de jaarcatalogus en uit een lopende seizoens catalogus. Je zoekt voor € 175 aan producten uit en betaald slechts € 129.

Veel gestelde vraag: als ik wil stoppen als demo, of alleen het starterspakket wil bestellen, wat dan?
Antwoord: Jammer als je wilt stoppen, maar geen probleem. Je demoschap komt automatisch te vervallen, dit geldt ook als je alleen het starterspakket wilt aanschaffen. Bestel je hierna niets meer dan komt je demoschap automatisch te vervallen. Er zijn geen kleine lettertjes en geen addertjes.

Wil je actief demo blijven en profiteren van de 20% (óf 25%) korting, dan moet je een kwartaal verkoop (bestellingen van jezelf en/of klanten) van 372 euro halen. Kom je hier niet aan, dan komt je demoschap automatisch te vervallen. Geen vervelende mailtje van Stampin’Up! of van mij. Ook hier geen kleine lettertjes en geen addertjes.

Wil je meer informatie? Stuur me dan gerust vrijblijvend een mailtje of bel me.

Als fulltime demo beantwoord ik graag al je vragen en help ik je ook graag op weg in de creatieve wereld van Stampin’Up! Natuurlijk ben je van harte welkom in mijn gezellige team en hoop ik dat je net zoveel plezier zult beleven aan Stampin’Up! als ik doe.

Geen twijfels meer? Je wilt je direct aanmelden, ook dat kan! Klik dan op deze link

 

Je bent van harte welkom in mijn team!

 

Hélène den Breejen
Onafhankelijk Stampin’Up! demonstratrice