56404516b

 

Hoi hoi,
Vandaag weer dubbele inspiratie, want ook Caroline is aan de slag gegaan met “a Nice cuppa”. Maar eerst zal ik jullie mijn project laten zien. Het is een kaartentasje geworden naar een idee van Krista.
woensdag
Ik heb zowel de voorkant als de achterkant bekleed, en aan de binnenkant in dezelfde kleuren kaartjes gemaakt.
woensdag2
Aan de binnenkant zitten 2 vakjes waar 3 kaartjes inpassen.

woensdag5

Aan de linkerkant (de voorkant van het tasje) heb ik “watermelon wonder” gebruikt en aan de rechtkant (achter van het tasje) Bermuda bay.

woensdag3

 

De kaartjes heb ik vrij eenvoudig gehouden, maar als complete set vind ik hem erg leuk geworden. Op beide kaartjes heb ik ook het designpapier “Have a cuppa” gebruikt. Dit is een blokje van 15,2 x 15,2 cm, ideaal dus voor op kaartjes, zowel rechthoekig als vierkante kaartjes.

woensdag4

Dat waren heel wat foto’s 🙂 En benieuwd wat Caroline gemaakt heeft? Neem snel een kijkje op haar blog
Veel kijkplezier bij Caro en tot stempels!
Hélène

 

Built for Free Using: My Stampin Blog