dinsdag

Hoi hoi,
Leuk dat je op mijn nieuwe blog komt kijken! Vandaag zal ik op beide blogs dit bericht posten, gewoon om te testen en uit te proberen 🙂 Zoals jullie gisteren misschien al gezien hebben, staat deze week “a Nice cuppa” als stempelset in de hoofdrol.
En SUper leuke stempelset ( + stansen) waar je echt meer mee kan dan alleen in het thee thema blijven. Het kaartje wat ik jullie hier vandaag wil laten zien heeft helemaal niets met thee te maken en is een “gewoon” kaartje in lieve zachte kleurtjes. De tekst komt uit de leuke stempelset “You’re so lovely”.
Onderaan dit bericht vind je de gebruikte Stampin’Up! materialen met een link naar mijn webshop. Wil je misschien een bestelling plaatsen en gebruik maken van de Sale a Bration aktie (bij iedere 60 euro aan bestelling mag je een GRATIS product uitzoeken uit de speciale Sale a Bration folde)?
Stuur me dan een mailtje met je bestelling naar lovelythings@live.nl. Ik verzorg graag je bestelling.
Tot stempels!
Hélène
ps: Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste berichten? Meld je dan aan bij “volgen via email” in de rechter sidebar.

 

Built for Free Using: My Stampin Blog