Hoi hoi,

Vandaag is het feest, want vandaag precies 4 jaar geleden bestelde ik bij Maaike mijn starterspakket en was ik daarmee ingeschreven als Stampin’Up! demonstratrice.

En wat waren het 4 leuke, gezellige en creatieve jaren!! Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een bedrijfje en werk ik iedere dag met veel plezier! Als het aan mij ligt ga ik door voor de volgende 4 jaar en wil ik via deze weg mijn upline Maaike, mijn team, mijn klanten en vaste volgers bedanken… zonder jullie geen Lovely Stamping!

Op het moment heb ik het achter de schermen enorm druk met vanalles en nog wat, het verzorgen van bestellingen voor klanten, het versturen van bedankjes, het klaarmaken van de Totally cool kits en straks vertrek ik naar Eindhoven en morgen naar Den Haag voor de Nederlandse tour van Stampin’Up! Allemaal super leuke dingen, maar omdat ik 2 dagen het hotel in ga heb ik besloten om even geen filmpje en blogberichten te plaatsen. De tijd die ik nog over had was uiteraard voor mijn gezin 🙂 Je ziet het mij niet vaak schrijven, maar ik neem dus eigenlijk even een weekje blog-vakantie. Natuurlijk ben ik gewoon te bereiken voor vragen, bestellingen enzovoorts…

Tot snel!

Hélène