Hoi hoi,

Gisteren ervoor gekozen om geen tijd in de plannen voor een filmpje. Zoals eerder geschreven, zal mijn filmpjes schema de komende periode anders zijn 🙂 Doordat het alweer de laatste dagen van de maand april zijn, ben ik gisteren begonnen om de klantenbedankjes en Snail mail pakketjes te maken. Ook ging er happy mail op de bus voor een teamgenoot die de status Qualified recruit heeft bereikt (foto 1).

 

 

 

 

Naast dit alles was er ook nog tijd over om voor al mijn 1ste lijns teamleden kaartpakketjes te maken. Vanaf mei zullen alle 1ste lijns teamleden iedere maand een kaartpakketje ontvangen met Stampin’Up! materialen. Op deze manier maak je kennis met de verschillende materialen Ă©n krijg je een berg aan inspiratie, want er zal geen 1 kaartje hetzelfde zijn 🙂 In onze Facebookgroep maak ik maandelijks een fotomap waar iedereen zijn gemaakte kaart in kan zetten. De pakketjes voor mei liggen klaar en gaan morgen op de bus (1 mei).

 

 

 

 

Vandaag staan de voorbereidingen voor de nieuwe catalogus op de planning. De nieuwe jaarcatalogus kan ik op 2 mei bestellen en deze wil ik dan altijd zo snel mogelijk naar mijn klanten opsturen. Tijd dus om te starten met de labels/ kaartjes voor bij de catalogus, het labelen van de enveloppen enzovoorts… altijd een hele klus als er ruim 90+ catalogussen verstuurd worden.

 

Hoe ontvang je een Stampin’Up! jaarcatalogus?

 

  • Heb je in januari, februari, maart, april 2019 (of mei, de maand van versturen) een Stampin’Up! bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je de nieuwe jaarcatalogus automatisch bij je op de deurmat.
  • Heb je vóór januari 2019 een bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je geen catalogus. Wil je graag een catalogus ontvangen, dan kan dit door een Stampin’Up! bestelling bij mij te plaatsen van minimaal 25 euro (excl. verzendkosten). De catalogus wordt dan geheel gratis naar je opgestuurd.
  • Heb je nog niet eerder bij mij een bestelling geplaatst en wil je graag een catalogus ontvangen. Dat kan! Bestel voor minimaal € 25,- euro (excl verzendkosten) aan Stampin’Up! producten en je ontvangt de catalogus geheel gratis bij je thuis.

 

Ik verstuur geen catalogus met vergoeding van de verzendkosten. 

 

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder en verzorg ook graag je bestelling.

 

Hélène