Hoi hoi,

Zaterdag 7 oktober is het World card making day en als enthousiaste kaartenmaakster én Stampin’Up! demo is deze dag voor mij echt een feestje! Om deze dag te vieren heeft Stampin’Up! een leuke aktie voor jullie en deze aktie is niet 1 dag, maar 10 dagen! Van 1 oktober t/m 10 oktober krijg je 15% korting op geselecteerde producten, zoals de Note cards & envelopes, maar ook een aantal super leuke stempelsets! En dit is nog niet alles, want bestel je een Fast fuse lijmroller, dan ontvang je 2 navullingen GRATIS! Alle geselecteerde producten vind je hieronder met de kortingsprijs erbij.

 

 

Dit is toch een aktie om écht enthousiast van te worden!! Want zoveel sets met korting! Echt super!  MAAR… dit is niet alles! 😉 Want de hele maand oktober heeft Stampin’Up! ook een SUPER gave design papier sale!

 

 

Hieronder alle design papier voor je op een rijtje. Vind je 3 pakken teveel om te bestellen, bestel dan samen met een zus/vriendin en verdeel te pakketten samen. Want dat kan natuurlijk ook!

 

Met zoveel mooie akties/ aanbiedingen in het verschiet mag van mij de herfst écht beginnen! 🙂

Wil je gebruik maken van deze aktie/ aanbieding, dan verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Graag met de productnaam én het artikelnummer, je ontvangt hierna van mij een iDeal betaallink en je bestelling wordt geplaatst.

 

 

Vanaf 50 euro zijn de verzendkosten GRATIS en je bestelling word rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn bij je thuisbezorgd.

Heb je nog vragen, stuur me gerust een mailtje!

 

Tot stempels!

Hélène