Welkom bij de Alaska achievers blog hop van mei. Deze maand is het thema de Share what you love suite. De prachtige pre order suite die alleen in de maand mei verkrijgbaar zijn als bundel. Ik maakte met deze suite een soort harmonica mini album, waar verschillende labels inpassen. De labels heb ik nu voorzien van alleen het prachtige design papier, maar wil ik nog beplakken met foto’s en embellisments. Het album zit dicht met een sluitring en deze heb ik weer aangekleed met verschillende stukjes lint.

Ik maakte dit album met behulp van de Scrap & Bep van Kimya verpakking. Je vind het bericht [hier]. Dank je wel voor de inspiratie Tiets!

 

Stampin'Up! Alaska

 

Iedereen die meedoet in deze bloghop heeft de Stampin’Up! Incentive trip naar Alaska verdiend. Een groep super getalenteerde en creatieve business demo’s, die allemaal zijn begonnen door het Stampin’Up! starters pakket te bestellen

 

Share what you love

 

Share what you love

 

Share what you love

 

Share what you love

 

Share what you love

 

Op de laatste foto kun je 2 van de labels zien. Deze ga ik nog voorzien van fotootjes, welke ik uit ga printen met mijn Canon Selphy printer. In totaal passen er in dit mini album 5 losse labels.

 

Leuk dat je langs kwam voor deze geweldige hop! Je bent nu op het blog van Hélène den Breejen, voor nóg meer inspiratie kun je doorklikken via de lijst hieronder. Veel plezier!

 

 

 

Tot stempels!

 

Hélène