Stampin'Up! Alaska

Hoi!
Een paar weken terug vroeg collega demo Kylie of ik ook mee wilde doen met de blog hop voor Alaska achiever en zoals je kunt zien wilde ik dat wel (heel graag zelfs! 🙂 ) Bij deze wil ik jullie welkom heten bij onze Alaska achievers blog hop van februari.
Deze hop zit boordevol inspiratie met actuele Stampin’Up! producten, echt de moeite waard om even voor te gaan zitten.
Iedereen die meedoet in deze bloghop heeft de Stampin’Up! Incentive trip naar Alaska verdiend. Een groep super getalenteerde en creatieve business demo’s, die allemaal zijn begonnen door het Stampin’Up! starters pakket te bestellen.

 

Ook jij kan het starters pakket bestellen en daarmee [Stampin’Up! demo] worden. Jij bepaal zelf hoe je starterspakket eruit komt te zien. Alle actuele producten (jaarcatalogus en lente/ zomer catalogus) mag je toevoegen met een totale waarde van 175 euro. Je betaald slechts 129 euro en tijdens de Sale a Bration mag je zelfs nog 2 extra stempelsets naar keuze uitzoeken! Hiermee kan je korting oplopen tot wel 120 euro!!
Heb je eenmaal het starterspakket besteld, dan krijg je op je vervolg bestellingen standaard 20% korting én mag je deelnemen aan mijn teamactiviteiten 🙂 Bijna 5 jaar geleden bestelde ik het starterspakket en ik heb er nog geen moment spijt van!

 

Voor deze blog hop maakte ik een scrap layout met een mooie winterse foto van de meiden en mij <3 Hiervoor gebruikte ik de Petal passion Memories & more card pack. Je vind deze op bladzijde 24 van de lente/ zomer catalogus.
Het maken van een scrap layout stond al een poosje op mijn lijstje en door het stoppen met de stempelset in de hoofdrol gaf dat net de ruimte die ik nodig had om dit soort projecten van mijn lijstje te kunnen halen 🙂

 

 

 Helemaal onderaan dit bericht vind je de gebruikte materialen.

 

Leuk dat je langs kwam voor deze geweldige hop! Je bent nu op het blog van Hélène den Breejen, voor nóg meer inspiratie kun je doorklikken via de lijst hieronder. Veel plezier!

 

 

Tot stempels!

Hélène