[translater can be found at the left bottom – orange button]

 

Hoi hoi,

Welkom bij de 1ste blog hop van het 2020 Artisan Design Team! In deze hop laten wij een sneak peek zien van NIEUWE producten onder de naam Coordination Campaign. Na het succes van vorig jaar, heeft Stampin’Up! ook dit jaar tijdens de Sale a Bration coördinerende producten, welke van 4 februari t/m 31 maart (of zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar zijn.

 

Ben je zelf demo of heb je interesse om het starterspakket te bestellen, dan mag je alle producten uit deze campagne een maand eerder, tijdens de pre order, bestellen – Whoop whoop!! Dit is één van de voordelen van het demoschap. In deze [video] vertel ik je meer over het starterspakket en de voordelen.

 

 

 

 

Voor deze hop mocht ik met de Sending You Thoughts stempelset en de Sending Flowers stansen werken. Wat een geweldige producten! Onderaan dit bericht vind je de gebruikte materialen. Alle gebruikte Stampin’Up! materialen zijn bij mij te bestellen. Heb je vragen, stuur gerust een mail naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

 

 

Hieronder mijn gemaakte kaarten. Hoop dat deze je wat inspiratie geven 🙂

 


 

 

De Sending You Thoughts stempelset is GRATIS bij een bestelling van € 60,-. Je vind deze stempelset op blz 11 van de Sale a Bration [brochure].
De Sending Flowers stansen passen er perfect bij en zijn verkrijgbaar vanaf 4 februari óf vanaf vandaag als je zelf demo bent. Meer info over dit (en de andere) producten, volgt in een apart blog bericht.

 

 

 

 

Voor deze kaart maakte ik eerst een gesponste achtergrond op Shimmery White cardstock met Pear Pizzazz inkt. Daarna stempelde ik de tekst erop (uit de losse hand). De bloemen stanste ik uit Pacific Point cardstock en knipte deze los van de vorm. Door de banner met tekst eroverheen te plakken, zie je niet dat het is weggeknipt. Op deze manier kun je de stans op verschillende manieren gebruiken, dan alleen de basis vorm 🙂

 

 

 

 

Voor deze 2de kaart gebruikte ik de volledige vorm van de stans. Hiervoor gebruikte ik Whisper white cardstock. Nadat ik de vorm uitgestanst had, heb ik deze nogmaals door de stansmachine gehaald met de Subtle 3D embossing folder. Op bovenstaande close up foto is de structuur goed te zien.

 

De achtergrond (achter de bloemen) is gesponst met Pacific Point en Pear Pizzazz inkt. Door er wat water op te spatten, geeft het een leuk effect. Je kunt dit eventueel drogen met een heattool.

 

Het nieuwe Crinkled Seam Binding lint heb ik ingekleurd met een blauwe Blend. Dit lint is echt super gaaf en in iedere kleur te “kleuren”.

 

 

 

 

 

 

Bedankt voor het langskomen bij mijn blog. Voor nog meer inspiratie kun je het hele Artisan Design Team langs hoppen. Klik op bovenstaande “NEXT” knop om door te hoppen naar Jan Clothier.

 

 

 

 

 

Dit is het overzicht van alle Artisan Design Teamleden:

 

Caroline van der Straaten

Emma Goddard

Helene den Breejen – je bent nu hier 🙂

Jan Clothier

Lauren Alarid

Leah Fedynak

Manuela Geiswinkler

Marine Wiplier

Martha Groger

Martin Stone

Narelle Farrugia

Nina Waldschmidt

Rochelle Blok

Stesha Bloodhart

Tammy Wilson

Zsuzsanna Balazs

 

Veel hop plezier!

 

 

 

 

Bestellen

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag voor je. Tijdens deze Sale a Bration periode mag je bij iedere € 60,- een GRATIS product uit de speciale Sale a Bration brochure uitzoeken. Je vind in [dit] bericht alle informatie over de Sale a Bration. Mocht je nog vragen hebben, laat het weten! Je kunt mij bereiken op info@helenedenbreejen.nl

 

Extra: om te vieren dat mijn dochter Kaylee en ik deze maand in onze eigen bedrijfsruimte starten, bieden we de gehele Sale a Bration periode GRATIS verzending t.w.v € 5,95 aan. Alleen geldig op bestellingen vanaf € 60,- die via de mail geplaatst worden. Wil je hier gebruik van maken? Mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl.

 

Fijne dag!

Hélène