[translater can be found at the left bottom – orange button]

 

 

Hoi hoi,

Welkom bij een (extra) blog hop van het 2020 Artisan Design Team! In deze hop zetten we de nieuwe “Verrassend Bijpassende” producten in de spotlight, welke vanaf 4 februari voor jullie te bestellen zijn.

 

Alle informatie over de “Verrassend Bijpassende” producten vind je in [dit] bericht.

 

 

 

 

Voor deze hop mocht ik met het Pleased as Punch design papier en de Tulip punch werken. Wat een geweldige producten! Onderaan dit bericht vind je de gebruikte materialen.

 

Alle gebruikte Stampin’Up! materialen zijn bij mij te bestellen. Heb je vragen, stuur een mail naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

 

Hieronder mijn gemaakte projecten. Ik hoop dat deze je inspiratie geven 🙂

 

 

 

 

Voor deze hop maakte ik een verpakking met het design papier en een kaart. De verpakking is “pas” gemaakt om de verpakking van het klei masker. De grote geschulpte bovenkant is met een stans uit de Seasonal layers stansen gemaakt. De tulpen en blaadjes zijn allemaal uitgeponst uit het design papier met de Tulpen pons. De steel is gestempeld op Whisper white en daarna uitgeknipt. Het gras is met een “bieslook schaar” geknipt uit het design papier.

 

 

 

 

Het klei masker kocht ik bij de Action. Super leuk om de kleur van je eigen gemaakte verpakking aan te passen aan de gekochte verpakking.

 

 

 

 

Op bovenstaande foto zijn de uitgeponste tulpen en blaadjes goed te zien. Echt een voorjaarsverpakking! Leuk om te maken & leuk om te geven.

 

 

 

 

De kaart is een kleiner model van 10 x 10 cm. De kaartbasis is van Crumb Cake cardstock, zodat het wat meer zou afsteken tegen de verpakking. Ook hier is de tulp weer uitgeponst en in een uitgestanste cirkel geplaatst. Door Dimensionals te gebruiken, krijg je hoogte in je laagjes papier. De tekst komt uit de Tijdloze tulpen stempelset.

 

 

 

 

Bedankt voor het langskomen op mijn blog. Voor nog meer inspiratie kun je het hele Artisan Design Team langs hoppen. Klik op bovenstaande “NEXT” knop om door te hoppen naar Jan Clothier.

 

 

 

 

 

Dit is het overzicht van alle Artisan Design Teamleden:

Caroline van der Straaten

Emma Goddard

Helene den Breejen – je bent nu hier 🙂

Jan Clothier

Lauren Alarid

Leah Fedynak

Manuela Geiswinkler

Marine Wiplier

Martha Groger

Martin Stone

Narelle Farrugia

Nina Waldschmidt

Rochelle Blok

Stesha Bloodhart

Tammy Wilson

Zsuzsanna Balazs

 

Veel hop plezier!

 

 

 

 

Bestellen

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag voor je. Tijdens de Sale a Bration periode mag je bij iedere € 60,- een GRATIS product uit de speciale Sale a Bration brochure uitzoeken. Je vind in [dit] bericht alle informatie over de Sale a Bration. Mocht je nog vragen hebben, laat het weten! Je kunt mij bereiken op info@helenedenbreejen.nl

 

Extra: om te vieren dat mijn Kaylee en ik in onze eigen bedrijfsruimte zijn gestart, bieden we de gehele Sale a Bration periode GRATIS verzending t.w.v € 5,95 aan. Alleen geldig op bestellingen vanaf € 60,- die via de mail geplaatst worden. Wil je hier gebruik van maken? Mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl.

 

 

Fijne dag!

Hélène