.
.
.
.
.
Eindelijk mag ik het delen!! Ook in 2021 mag ik deelnemen aan het Stampin’Up! Artisan Design Team! Ik ben zo blij, enthousiast en dankbaar dat mijn projecten worden gewaardeerd en inspiratie aan jullie geven. In 2021 zal ik ook vaker LIVE video’s maken waarin ik stap voor stap laat zien hoe mijn Artisan projecten zijn gemaakt. Nu al zin in!
.
.
.
.
.
.
Van Stampin’Up! ontving ik afgelopen week “de” Artisan box met hierin een naamstempel, welke ik op de achterkant van mijn projecten kan gebruiken en een Tiffany & Co armband met gravering. Zo mooi!
.
.
.
.
.
.
….en nu weer over tot de orde van de dag! Vandaag alweer de laatste dag van Onstage@Home. Wil je dit weekend een bestelling plaatsen, dan kan dit gewoon. Mijn computer staat open en ik beantwoord en verzorg gewoon je bestelling. Betaling kan met een Tikkie, iDeal of overschrijving.
.
.
.
Fijn weekend en blijf gezond!
.
.
.