[translater can be found at the left bottom – orange button]

 

 

Welkom bij een nieuwe blog hop van het 2020 Artisan Design Team! In deze hop staat de Peaceful Poppies suite in spotlight. Je vind deze suite op blz 24, 25, 26 en 27 van de mini catalogus.

 

 

 

 

Voor deze hop maakte ik een luxe vouwkaart en een pizzadoosje waar je iets lekkers in kunt doen. De vouwkaart heeft aan de voorkant ook een pocket om een label voor tekst in te doen.

 

 

 

 

Voor de kraft elementen heb ik een pillowbox opengemaakt en de binnenkant (zonder de stipjes) gebruikt.

 

 

 

Details: met de poststempel uit de Parisian Beauty stempelde ik een aantal keer met Versamark en dit emboste ik met goud embossing poeder.

 

 

 

 

De pizzabox is (nog) leeg. Dit wordt één van de project, samen met de kaart, voor ons teamweekend. Er komt dan vast iets lekkers in 😉

 

 

 

 

Alle gebruikte materialen (en meer!) zijn bij mij te bestellen. Je leest er meer over onderaan dit bericht of lees bovenin het menu over het bestellen van Stampin’Up! producten.

 

 

 

Bedankt voor het langskomen op mijn blog. Voor meer inspiratie kun je het hele Artisan Design Team langs hoppen. Klik op bovenstaande “NEXT” knop om door te hoppen naar Jan Clothier.

 

 

 

 

 

Dit is het overzicht van alle Artisan Design Teamleden en hierboven een collage van alle projecten.

 

Caroline van der Straaten

Emma Goddard

Helene den Breejen – je bent nu hier 🙂

Jan Clothier

Lauren Alarid

Leah Fedynak

Manuela Geiswinkler

Marine Wiplier

Martha Groger

Martin Stone

Narelle Farrugia

Nina Waldschmidt

Rochelle Blok

Stesha Bloodhart

Tammy Wilson

Zsuzsanna Balazs

Veel hop plezier!

 

 

 

 

Bestellen

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag voor je. Tijdens deze Sale a Bration periode mag je bij iedere € 60,- een GRATIS product uit de speciale Sale a Bration brochure uitzoeken. Je vind in [dit] bericht alle informatie over de Sale a Bration. Mocht je nog vragen hebben, laat het weten! Je kunt mij bereiken op info@helenedenbreejen.nl

 

Extra: om te vieren dat mijn dochter Kaylee en ik in onze eigen bedrijfsruimte zijn gestart, bieden we de gehele Sale a Bration periode GRATIS verzending t.w.v € 5,95 aan. Alleen geldig op bestellingen vanaf € 60,- die via de mail geplaatst worden. Wil je hier gebruik van maken? Mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl.

 

Fijne dag!

Hélène