[translater can be found at the left bottom – orange button]

 

Hoi hoi,

Welkom bij een nieuwe blog hop van het 2020 Artisan Design Team! In deze hop staat de From my Heart suite in spotlight. Je vind deze suite op blz 8, 9 en 10 van de mini catalogus.

 

 

 

 

Voor deze hop maakte ik een layout op een houten hart. Super gaaf om cadeau te geven óf om gewoon zelf aan de muur te hangen 🙂 Daarnaast bakte ik in de super cute Heart Foil Tins muffins.
Onderaan dit bericht vind je de gebruikte materialen. Alle gebruikte Stampin’Up! materialen zijn bij mij te bestellen. Heb je vragen, stuur gerust een mail naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

 

 

De envelop op het project maakte ik met het Envelop Punch Board (retired). Hierin verwerkte ik het design papier uit de suite.

Details: wit geponste hart (Heart Punch Pack) geembosd met de Pinewood Planks 3D embossing folder. Tekst gestempeld op Crumb Cake Cardstock met Soft Suede inkt. Uitgestanst met de kleinste stans uit de Stitched Rectangled stansen. Stukje wit Baker’s twine vastgeniet en alles aan het design papier bevestigd met een Mini Library Clip (heb je deze al gespot? blz 177 van de jaarcatalogus).

 

 

 

 

Details: De filmstrip maakte ik zelf door een strook zwart cardstock te snijden en hieruit 3x de kleinste Stitched Rectangled stans te stansen. Hierachter plakte ik Vellum Cardstock. De pijl is gestempeld in Real Red inkt en knipte ik uit met de Paper snips. Het hartje is gestempeld in Coastal Cabana inkt en uitgesponst met een kleine cirkel pons.

 

 

 

 

De zwart wit foto van de meiden moest natuurlijk de blikvanger van mijn project worden 🙂 Deze foto is gemaakt door Stampin’Up! fotograaf Dirk, tijdens zijn verblijf bij ons in april 2019. De foto heb ik af laten drukken bij de Hema. Mooie afdrukken voor een betaalbare prijs!

 

 

 

 

Op Onstage hadden Kaylee en ik al snel de super cute Heart Foil Tins gespot, want bakken doen we nu eenmaal heel graag! 🙂 De Heart Foil Tins zijn écht geschikt om in te bakken.

Details: Ik gebruikte voor het bakken van deze muffins een kant en klaar verpakking van Dr Oetker (naturel) en heb er op het laatst nog een zakje chocolade doorheen geroerd. Doordat ik de muffins zonder al te veel knoeien in de vorm wilde krijgen, heb ik een spuitzak gebruikt. Dit ging super! En….? Zijn ze niet mooi geworden? (……en ze waren jummie!!)

 

 

 

Bedankt voor het langskomen bij mijn blog. Voor nog meer inspiratie kun je het hele Artisan Design Team langs hoppen. Klik op bovenstaande “NEXT” knop om door te hoppen naar Jan Clothier.

 

 

 

 

 

Dit is het overzicht van alle Artisan Design Teamleden en hierboven een collage van alle projecten.

 

Caroline van der Straaten

Emma Goddard

Helene den Breejen – je bent nu hier 🙂

Jan Clothier

Lauren Alarid

Leah Fedynak

Manuela Geiswinkler

Marine Wiplier

Martha Groger

Martin Stone

Narelle Farrugia

Nina Waldschmidt

Rochelle Blok

Stesha Bloodhart

Tammy Wilson

Zsuzsanna Balazs

 

Veel hop plezier!

 

 

 

 

Bestellen

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag voor je. Tijdens deze Sale a Bration periode mag je bij iedere € 60,- een GRATIS product uit de speciale Sale a Bration brochure uitzoeken. Je vind in [dit] bericht alle informatie over de Sale a Bration. Mocht je nog vragen hebben, laat het weten! Je kunt mij bereiken op info@helenedenbreejen.nl

 

Extra: om te vieren dat mijn dochter Kaylee en ik deze maand in onze eigen bedrijfsruimte starten, bieden we de gehele Sale a Bration periode GRATIS verzending t.w.v € 5,95 aan. Alleen geldig op bestellingen vanaf € 60,- die via de mail geplaatst worden. Wil je hier gebruik van maken? Mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl.

 

Fijne dag!

Hélène