.
..
..
.
Welkom bij de maandelijkse Blog Hop van het Artisan Design Team Blog. In deze hop staat het Winterpracht product pakket in de spotlight. Een geweldig pakket om kerst en winterkaarten/ projecten te maken. Met het Artisan Design Team hebben we een hop vol met inspiratie voor jullie gemaakt. Veel plezier en inspiratie gewenst!
.
.
.
.
.
.
Alle producten behorende bij het Winterpracht product pakket vind je [hier]. Je kunt de producten bestellen in mijn webshop (betaling credit card) of via de mail (betaling Tikkie, iDeal of overschrijving). Heb je vragen over de producten, mail naar info@helenedenbreejen.nl
.
.
.
.
.
.
Voor deze blog hop heb ik 2 kaarten en een label gemaakt. Voor alle kaarten heb ik het design papier gebruikt, dit is super mooi paper en het kleurverloop is geweldig! Op de achterste kaart heb ik het design paper geembost, dit geeft het papier extra structuur. De stansen heb ik op verschillende manier gebruikt, om de veelzijdigheid te laten zien. Zo knipte ik op de voorste kaart de grote ster/ sneeuwvlok uit op het label zie je hoe deze bedoeld is.
.
.
.
.
.
.
Het grote label in de stansenset stanst de binnenkant uit en hierdoor ontstaat geen echt label. Door de stans langs de gestanste lijnen uit de snijden/ knippen, krijg je toch een label (zie bovenstaande foto).
.
.

.
.
.

Bedankt voor het langskomen op mijn blog. Voor meer inspiratie kun je het hele Artisan Design Team langs hoppen.
Klik op bovenstaande “NEXT” knop om door te hoppen naar Jan Clothier.

 

 

 

Dit is het overzicht van alle Artisan Design Teamleden en hierboven een collage van alle projecten.

Caroline van der Straaten

Emma Goddard

Helene den Breejen – je bent nu hier 🙂

Jan Clothier

Lauren Alarid

Leah Fedynak

Manuela Geiswinkler

Marine Wiplier

Martha Groger

Martin Stone

Narelle Farrugia

Nina Waldschmidt

Rochelle Blok

Stesha Bloodhart

Tammy Wilson

Zsuzsanna Balazs

Veel hop plezier!
.
.
.

Fijne dag!

Hélène
.
.
.