[translater can be found at the left bottom – orange button]

 

 

Welkom bij een nieuwe (EXTRA) blog hop van het 2020 Artisan Design Team! In deze hop willen we jullie laten kennismaken met de Ornate Garden Bundel. Deze bundel is onderdeel van een vroege uitgave en vind je in juni ook terug in de nieuwe jaarcatalogus.
In het Nederlands zal deze suite Siertuin collectie heten.
De hop van ons Artisan Design Team is internationaal, hierdoor zal ik in deze blog post de naam Ornate Garden gebruiken.
In verdere blog berichten van mijzelf zal ik uiteraard de Nederlandse vertaling gebruiken.
Deze hop is speciaal bedoeld voor Stampin’Up! demo’s om jullie te inspireren in de voorverkoop periode.
.
.
.
Voorverkoop periode demo’s: 3 t/m 31 maart 2020
Klanten verkoop periode: 1 april t/m 31 mei 2020
.
.
.

 

 

De Ornate Garden Bundel bestaat uit 2 bundels, waarvan 1 met een Nederlandse stempelset! Je vind hierin “Bedankt”, “Dankjewel” en “Gelukt” in grote letters (zie verderop in dit bericht een afbeelding van deze stempelset en een link naar de flyer). Er zijn in kleine letters bijpassende teksten die je erbij kunt gebruikt. Beide heb ik op mijn voorbeelden gebruikt.
Een nieuwe en super bruikbare set met mooie lettertypes!
.
.
.
.
.
.

Klik [hier] om naar de Nederlandse flyer te gaan.

 

.
.
.

Beide bundels bestaan uit een stempelset met stansen. De stansen zijn super uitgebreid en helemaal mijn smaak met leuke frames, bloemetjes en randjes! Daarnaast heeft de suite ook een geweldige embossingfolder die ik op beide kaarten als achtergrond gebruikt heb.

 

 

.
.

Bovenstaande goud emboste bloemenstempel is ook onderdeel van een stempelset. Super om in te kleuren, maar ik vond het voor deze kaart sjiek om hem te embossen op vellum.
.
.
.

.
.
.

 

Info voor demo’s
.
.
Alle informatie over deze producten vind je op de demosite. Waaronder de afbeeldingen van de producten, prijzen en bestelinformatie.
.
.

 

.
.
.

 

Bedankt voor het langskomen op mijn blog. Voor meer inspiratie kun je het hele Artisan Design Team langs hoppen. Klik op bovenstaande “NEXT” knop om door te hoppen naar Jan Clothier.
.
.
.

 

 

Dit is het overzicht van alle Artisan Design Teamleden en hierboven een collage van alle projecten.

 

Caroline van der Straaten

Emma Goddard

Helene den Breejen – je bent nu hier 🙂

Jan Clothier

Lauren Alarid

Leah Fedynak

Manuela Geiswinkler

Marine Wiplier

Martha Groger

Martin Stone

Narelle Farrugia

Nina Waldschmidt

Rochelle Blok

Stesha Bloodhart

Tammy Wilson

Zsuzsanna Balazs

Veel hop plezier!

 

 

 

 

Bestellen

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag voor je. Tijdens deze Sale a Bration periode mag je bij iedere € 60,- een GRATIS product uit de speciale Sale a Bration brochure uitzoeken. Je vind in [dit] bericht alle informatie over de Sale a Bration. Mocht je nog vragen hebben, laat het weten! Je kunt mij bereiken op info@helenedenbreejen.nl

 

Extra: om te vieren dat mijn dochter Kaylee en ik in onze eigen bedrijfsruimte zijn gestart, bieden we de gehele Sale a Bration periode GRATIS verzending t.w.v € 5,95 aan. Alleen geldig op bestellingen vanaf € 60,- die via de mail geplaatst worden. Wil je hier gebruik van maken? Mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl.

 

Fijne dag!

Hélène