Hoi hoi,

Mijn onderwerp van dit bericht klinkt niet erg positief he 😉 Was het vanmorgen nog mijn bedoeling om een filmpje op te nemen, is dat idee alweer weggeschoven. Er stond toch echt teveel was te roepen vanuit de bijkeuken… tja, dat komt ervan als je allemaal leuke dingen doet 🙂 Want over een paar uur vertrekken Kaylee en ik naar het van der Valk hotel in Duiven voor de Stampin’Up! Open Nights. Wij mogen hier, samen met nog een aantal collega’s een creatieve avond verzorgen. Ook hier hadden we wat voorbereiden voor, zoals het maken van een aantal kaarten/ projecten/ verpakkingen en het maken van een naamkaartje.

Omdat mijn dagen op het moment echt te kort zijn, was Kaylee zo lief om voor mij een naamkaartje te maken, helemaal in haar stijl 🙂 Zo lief!

 

 

Ik ga nu snel die wasmand met handdoeken wegvouwen en een stofzuiger door het huis slingeren. Daarna inpakken voor de Open Night en dan morgen weer een dag! Na vanavond staat er niets meer in mijn agenda van Stampin’Up! activiteiten, pas in januari weer. Dan heb ik dus weer genoeg tijd om voorbeelden te maken en filmpjes op te nemen 😉

 

Tot stempels!

Hélène