Hoi hoi,

Al eerder liet ik jullie 2 creaties kaartjes zien met de (Duitse) Carols of Christmas bundel. Vandaag wil ik dit kaartje met jullie delen, weer helemaal anders dan de vorige 2 🙂 Ik heb voor dit kaartje het mooie “Bundle of Love” dsp gebruikt, je vind dit op blz 189 van de jaarcatalogus. Dit papier heeft aan één kant het mooie goud met Very vanilla patroon en aan de andere kant Soft sky en Blushing bride. Juist de gouden kant is zo mooi om voor kerst en nieuwjaarskaarten te gebruiken. Ik heb de Carols of Christmas gecombineerd met “Pretty pines thinlits”, deze vind je ook in de jaarcatalogus.

De vorige kaartjes zal ik hieronder nog even plaatsen

 

 

Vind je deze bundel ook leuk en wil jij vast aan de slag met je kerstkaarten? Pre order dan vandaag nog deze bundel!

De stempelset bestaat uit 13 stempels en de stansenset uit 11 stansen.
Je ontvangt 10% korting op de bundel.
De bundel kost in hout € 63,- en in clear € 54,- (deze heb ik).

 

Je kunt natuurlijk ook de stempelset of stansenset los bestellen:
Carols of Christmas stempelset in hout  € 34,-
Carols of Christmas stempelset in clear € 24,-

Card front builder thinlits dies                   € 36,-

 

Ik verzorg graag je bestelling en natuurlijk ontvang je ook de nieuwe herfst/ winter catalogus bij je in de bus. Je mag je bestelling doorgeven op info@helenedenbreejen.nl en hier kun je ook voor je vragen over Stampin’Up! en de producten terecht.

 

Gisteren zijn alle herfst/ winter catalogussen op de bus gegaan naar mijn vaste klanten en degene die hem aangevraagd hadden. Wil jij ook deze super leuke catalogus ontvangen? Stuur me dan een mailtje op info@helenedenbreejen.nl

 

 

Tot stempels!

Hélène