Stampin'Up! Falling flowers

Hoi hoi,

Soms denk ik echt… waar blijft de tijd?? Vandaag is het alweer 15 april en hiermee zitten we alweer op de helft van de challenge op ons [Challenge blog]. Deze maand hebben Kaylee en ik een leuke kleuren challenge voor jullie met de kleuren: Melon mambo, Crushed curry en Sahara sand. Om jullie nog wat inspiratie te geven en een kleine reminder dat de challenge nog loopt t/m 25 april, hebben Kaylee en ik allebei nog een leuk voorbeeld gemaakt. Je vind Kaylee’s voorbeeld [hier] en natuurlijk kun je ook direct doorklikken naar ons [challenge blog].

Doe je gezellig mee met onze challenge? 🙂

 

Stampin'Up! Falling flowers2

 

Voor mijn voorbeeld gebruikte ik de Falling flowers stempelset van Stampin’Up! Ik stempelde op Shimmery white zodat ik er na het stempelen met de Aqua painter overheen kon. De tekst komt uit de stempelset One big meaning. Deze laatste set staat op de retired list en gaat dus niet terugkomen in de nieuwe catalogus. Wil je deze set nog bestellen, wacht dan niet te lang. Voor alle stempelsets op de retired list geldt op = op.

 

Alle gebruikte materialen van mijn kaart vind je onderaan dit bericht.

 

Fijne zondag!

Hélène