Stampin'Up! Varied vases

Hoi hoi,

Op het challenge blog van Kaylee en mij plaatsen we vandaag allebei een reminder voor de challenge van deze maand. De challenge van deze maand is een “CASE”. Dit houdt in dat je aan de hand van de voorbeeldkaart zelf aan de slag ga. Je pakt 1 (of 2 of 3) elementen uit de voorbeeldkaart en dan maak je met je eigen materiaal een kaartje. Het reminder bericht komt om 9 uur online op ons challenge blog 🙂

De voorbeeldkaart vind je op ons [challenge blog] en je kunt nog t/m 25 mei je kaart toevoegen via de InLinkz button. Weet je niet precies hoe dit werkt, dan staat er in de bovenbalk van ons blog een kopje waar je uitleg kunt vinden.

Lukt het dan nog niet, stuur dan gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl 🙂

 

Stampin'Up! Varied vases

 

Ik gebruikte voor mijn reminder kaart de nieuwe bundel* Varied vases. Deze bundel bestaat uit de stempelset met pons en kost € 47,50. Deze bundel is vanaf 1 juni te bestellen en vind je op blz 45 van de nieuwe jaarcatalogus.

*De pons en stempelset zijn ook los van elkaar te bestellen.

Het gebruikte designpapier op mijn kaart komt uit de Share what you love specialty designer series paper en is deze maand in een speicale bundel te bestellen als pre order voor klanten. Wil je liever wachten tot 1 juni, dat kan natuurlijk ook. Het designpapier is dan los te koop en kost € 32,75. Je ontvangt dan 24 vellen (6 dubbelzijdige designs – 4 van elk) en 4 designs hebben een parellaag over het papier zitten. Het papier is van stevige kwaliteit en ook heel goed voor doosjes, tasjes, albums e.d te gebruiken. Je vind het designpapier op blz 188 van de nieuwe catalogus.

 

 

Wil je ook een nieuwe catalogus ontvangen? Vul dan via [deze link] het aanvraagformulier in en de catalogus komt zo snel mogelijk jouw kant op. Heb je nog niet eerder bij mij een bestelling geplaatst, dan vraag ik een vergoeding van de verzendkosten, deze zijn € 4,-. Vaste klanten ontvangen automatisch een nieuwe catalogus.

 

Stampin'Up! bestellen

 

Wil je Stampin’Up! producten bestellen? Dat kan! Als fulltime Stampin’Up! demonstratrice verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Graag ontvang ik bij je bestelling ook je adresgegevens, zodat ik je bestelling direct kan invoeren. Je mag je betaling voldoen via een iDeal betaallink.

Na betaling plaats ik je bestelling bij Stampin’Up! en wordt deze tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd.

Plaats je bij mij een bestelling van € 50,- of meer dan zijn de verzendkosten GRATIS!

 

Heb je vragen over het bestellen van Stampin’Up! producten of een andere Stampin’Up! gerelateerde vraag, stuur me dan gerust een mailtje. Ik help je graag verder.

 

Tot stempels!

Hélène