.
..
.
.
Curvy Celebration – Zwierig Vieren producten vanaf vandaag te bestellen!
.
Vanaf vandaag, 3 november, zijn de Curvy Celebration producten te bestellen. Het gevarieerde pakket bestaat uit 2 producten die terugkomen in de nieuwe mini catalogus (lente/ zomer 2021) en 2 producten die slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn.
.
.
.
.
.
.
.
.
Klik bovenstaande afbeeldingen aan voor een grote versie. Op de flyer staat een korte beschrijving van het product en de prijzen. Het Quite Curvy productpakket is een vroege release en deze producten zullen terugkomen in de nieuwe mini catalogus (lente/ zomer 2021) De Curvy Christmas stempelset en het Classic Christmas designpapier zijn tijdelijk verkrijgbaar, van 3 november t/m 4 januari.
.
.
Het Classic Christmas design papier is  H E L E M A A L  mijn smaak en heb ik daarom gebruikt in mijn 6de Doe het zelf pakket. Je leest [hier] alles over dit pakket.
.
.
BESTELLEN – Alle producten uit dit productpakket zijn bij mij te bestellen. Mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl of bestel in mijn [webshop].
.
BETALEN – Bestel je via de mail dan is betaling mogelijk met een Tikkie, iDeal of overschrijving. Bestel je in mijn webshop dan is alleen betaling met een credit card mogelijk.
.
.
Heb je vragen? Mail een info@helenedenbreejen.nl
.
.