Hoi hoi,

Jeroen en ik zijn gisteren weer thuisgekomen van een GE-WEL-DIGE Stampin’Up! incentive trip naar Griekenland. Iedere dag maakte ik een vlog en deze werd de dag erna op mijn zakelijke Facebook groep geplaatst. Vandaag kunnen ook al mijn andere volgers/ klanten/ geïnteresseerde de vlogs bekijken. Hieronder staan de linken naar de video’s.

 

 

 

 

Ik hoop door de vlogs jullie een beetje mee te laten genieten van het gevoel/ plezier en de gezelligheid die wij op deze trip beleefd hebben. Daarnaast wil ik nogmaals mijn klanten en team bedanken. Zonder jullie had ik deze reis niet kunnen verdienen. Dank jullie wel!

 

  • Vlog 1 – Dag 2 [video]
  • Vlog 2 – Dag 3 [video]
  • Vlog 3 – Dag 4 [video]
  • Vlog 4 – Dag 5 [video]
  • Vlog 5 – Dag 6 [video]
  • Vlog 6 – Dag 7 [video]

 

Ik heb weer heel veel inspiratie en energie opgedaan om de komende periode te gaan knallen! Volg jij mij op dit Stampin’Up! avontuur? Heb je nog geen eigen  Stampin’Up! demonstratrice, dan kun je bij mij altijd terecht. Als fulltime Stampin’Up! demonstratrice verzorg ik graag  je bestelling en beantwoord graag je vragen. Oók ben je altijd welkom om deel uit te maken van mijn Lovely Stampers team. Mail gerust eens voor meer info of lees [dit] bericht over de lopende aktie.

 

 

 

 

Voor de lopende aktie op het Starterspakket nam ik ook een video op vanaf het schip. Je vind deze video [hier].

 

***Met dit filmpje en de foto’s die ik deel van de incentive trip naar Griekenland, wil ik zeker niet het beeld schetsen dat je door in te stappen direct zo’n reis kunt verdienen. Daar gaat echt het nodige werk aan vooraf, maar als je net als ik je werk ziet als hobby, is dat natuurlijk geweldig!***

 

 

Voor vragen en/of bestellingen kun je mij bereiken op info@helenedenbreejen.nl.

 

Fijne dag!

Hélène

 

 

.