Hoi hoi,

De Dashing deer bundel is onder mijn klanten de grote favoriet van de nieuwe herfst/ winter catalogus en dat kan ik alleen maar beamen. Wat een geweldige bundel met mooie teksten, stansen en natuurlijk de rendieren/ hertjes. Je vind de bundel op blz 9 van de catalogus of klik op de link onderaan de bericht. Je word dan rechtstreeks doorgelinkt naar mijn webshop.

 

Het kaartje wat ik maakte is vrij eenvoudig, maar eenvoud siert toch? 🙂 Het designpapier heb ik rondom een stiksteekje gegeven met de “Stitched labels framelits”. Door hiervoor je magneetplaat op de Big Shot te gebruiken, blijft de stans netjes liggen en krijg je een recht lijntje.

 

 

 

 

De tekst heb ik gestempeld met Versamark en daarna geembosd met wit embossing poeder en de heattool (zie gebruikte materialen).  De fris groene embellisments maken het kaartje naar mijn idee helemaal af. Door je kerstkaarten eenvoudig te houden, kun je een aardige stapel creeeren en kom je (hopelijk) geen kaarten tekort 🙂

 

 

 

 

Ben je op mijn blog terecht gekomen, maar maak je nog geen (kerst) kaarten? Neem dan eens een kijkje in de [online catalogus] en zie wat voor leuks je kunt maken met papier, stempels en inkt.

 

Heb je vragen of wil je misschien een bestelling plaatsen? Dan help ik je graag verder. Je mag mailen naar info@helenedenbreejen.nl.

 

 

Fijne dag!

Hélène x