Welkom bij onze Design it with designer series paper blog hop. Wij zijn een internationaal team van Stampin’Up! demonstratrice. Uit ieder “Stampin’Up! land” zit 1 demonstratrice in dit design team en ik mag meedoen voor Nederland. Iedere maand zal er één designer serie centraal staan en deze maand is dit het All is Bright designer series paper.

 

 

 

 

Zoals je misschien wel kunt zien is het een ander model kaart dan ik normaal maak. De kaart heeft een basis van 25 x 10,5. Het korte stuk/ de omslag is gerild op 22 cm. Voor de schulprand heb ik het cardstock iets langer gelaten. Je kunt uiteraard ook een rechte omslag maken. Over het designpapier ziet nog een stuk vellum, dit geeft het net even een sjiekere uitstraling. Alle gebruikte materialen vind je terug onderaan dit blogbericht.

 

Voor meer inspiratie raad ik je zeker aan om door te hoppen naar mijn collega demo’s 🙂 Veel inspiratie gewenst!

 

 

LINK:

 

 

Wil je ook zelf je kerstkaarten maken en hiervoor de mooie producten van Stampin’Up! gebruiken, dan help ik je als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag verder.

 

 

Fijne dag!

Hélène