Welkom bij onze Design it with designer series paper blog hop. Wij zijn een internationaal team van Stampin’Up! demonstratrice. Uit ieder “Stampin’Up! land” zit 1 demonstratrice in dit design team en ik mag meedoen voor Nederland. Iedere maand zal er één designer series paper centraal staan en deze maand zijn het de kleuren series designer series paper. Ik heb gekozen voor het InColor 2018 – 2020 designer series paper.

 

Voor deze hop maakte ik 5 kaartjes met dit design papier. Alle kaartjes zijn hetzelfde en ik heb ze vrij clean & simple gehouden. Alle gebruikte materialen zijn van Stampin’Up! en kun je bij mij bestellen. Voor meer info mag je mij altijd mailen op info@helenedenbreejen.nl en/of kijk bovenaan de pagina bij de verschillende tabbladen met informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Via onderstaande linkenlijst kun je doorklikken naar mijn collega’s. Je bent nu op het blog van Hélène.

 

 

LINK:

 

 

Fijne dag!

Hélène