Hoi hoi,

Welkom bij de allereerste Design it with designer series paper blog hop. Wij zijn een internationaal team van Stampin’Up! demonstratrice. Uit ieder “Stampin’Up! land” zit 1 demonstratrice in dit design team en ik mag meedoen voor Nederland. Super leuk natuurlijk! Iedere maand zal er één designer serie centraal staan en deze maand is dit het “Garden impressions” designer series paper. Een prachtig blokje van 6 x 6 inch oftwel 15,2 x 15,2 cm bloemen papier.

 

Wist je al dat Stampin’Up! in juli weer een design papier aktie heeft? 😉 De aktie zal zijn
“4 halen – 3 betalen” op geselecteerde pakken. Onderaan dit bericht meer info over de dsp series die meedoen.

 

Hieronder vind je mijn project:

 

Garden impressions

 

Ik maakte een kadoverpakking voor vrienden van ons, naar het [idee en patroon] van een Scrap en bep van HobbbyVision. In deze verpakking kon ik leuk een Intratuin kadopas verpakken. Ik gebruikte verschillende Stampin’Up! materialen, zoals de Stitched labels framelits en de nieuwe Nederlandse stempelset “Bloemen zeggen meer”.

 

Garden impressions

 

Met het “Garden impressions” design papier heb je verder niet veel nodig aan embellisments, want het papier is al vrolijk en fleurig van zichzelf 🙂

 

Garden impressions

 

Het Melon mambo thick Baker’s twine is helaas retired, maar pastte er té goed bij om niet te gebruiken 🙂

 

Garden impressions

 

De labels zijn rest strookjes van 2 inch/ 5 cm breed en deze heb ik geponst met de Scalloped tag topper punch. Je vind deze op blz 210 van de nieuwe catalogus.

 

Garden impressions

 

 

Ik hoop dat jullie het een leuk project vinden. Via onderstaande lijst kunnen jullie doorhoppen naar mijn collega’s. Je bent nu op het blog van Hélène den Breejen. Heel veel creatieve inspiratie gewenst!

 

 

design papier

 

Zoals ik aan het begin van dit bericht al schreef, heeft Stampin’Up! in juli weer een GE-WEL-DIGE design papier aktie! Van 1 t/m 31 juli is het 4 halen – 3 betalen op geselecteerde series. Op de foto hieronder vind je de series die meedoen:

 

 

Een geweldige aktie, zeker als je graag met design papier werk voor bv mini albums, maar voor kaarten maken is dit natuurlijk ook perfect! Wil je dit jaar vroeg beginnen met de kerstkaarten? Dat kan prima, want ook het kerst design papier “Under the mistletoe” staat ertussen 🙂

Vind je 4 pakken wat veel? Bestel dan samen met een zus/ moeder/ buurvrouw/ collega enzovoorts… zo kan ieder 2 pakken uitzoeken en kun je de kosten delen! (uiteraard moet dit wel in 1 bestelling geplaatst worden)

 

 

Stampin’Up! producten bestellen

Wil je ook de mooie Stampin’Up! producten bestellen, dan verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Je betaling mag worden voldaan via de iDeal betaallink die ik je mail. Wil je liever je betaling zelf overboeken, dat kan natuurlijk ook.

Je bestelling word tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd door UPS, rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland.

 

Tot stempels!

Hélène