Welkom bij onze Design it with designer series paper blog hop. Wij zijn een internationaal team van Stampin’Up! demonstratrice. Uit ieder “Stampin’Up! land” zit 1 demonstratrice in dit design team en ik mag meedoen voor Nederland.

 

Iedere maand zal er één designer series paper centraal staan en deze maand is dit het Painted seasons. Dit is het GRATIS design papier uit de Sale a Bration. Je kunt het GRATIS uitzoeken bij een bestelling van € 60,- óf als bundel met de bijpassende stempelset bij een bestelling vanaf € 120,- .

 

 

 

 

Voor deze hop maakte ik een set kaartjes met beide kanten van het design papier. Hiervoor gebruikte ik de Stitched shapes framelits, de GRATIS Butterfly elements én de GRATIS stempelset Door dik en dun, beide uit de Sale a Bration brochure.

 

 

 

 

 

 

 

Door de blog hop op deze vrijdag, sla ik het filmpje van vandaag over. Dit geeft mij vanmiddag wat extra tijd om verder te gaan met de voorbereidingen voor het teamweekend. Maandag ben ik er zeker weer met een filmpje! 🙂

 

 

 

 

Vandaag is de laatste dag dat je gebruik kunt maken van de GRATIS verzending op je Stampin’Up! bestelling. Wil je hier nog gebruik van maken, stuur dan een mailtje met je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

Via onderstaande linkenlijst kun je doorklikken naar mijn collega’s. Je bent nu op het blog van Hélène. Veel plezier met de hop!

 

 

LINK:

 

 

Fijne dag!

Hélène