Hoi hoi,

Welkom bij onze Design it with designer series paper blog hop. Wij zijn een internationaal team van Stampin’Up! demonstratrice. Uit ieder “Stampin’Up! land” zit 1 demonstratrice in dit design team en ik mag meedoen voor Nederland. Iedere maand zal er één designer serie centraal staan en deze maand is dit het “Nature’s poem” designer series paper. Dit prachtige en toch wat sjieke design papier is helemaal mijn smaak en het was dus echt een feestje om er iets mee te maken.

Eerst wil ik wel zeggen dat mijn project niet af is… door de vakantie loop ik toch wat achter. Ik maakte een doosje van 14,8 x 14,8 cm, maar hierin moet nog een mini album komen met foto’s van Alaska. Omdat hier toch weer meer tijd in gaat zitten, dan ik dacht, laat ik jullie vandaag het doosje zien en loop ik jullie later nog het album te laten zien 🙂

 

 

 

 

Ik koos voor deze maat (14,8 x 14,8 cm) dat ik een vrij groot album kan maken en ik de foto’s niet heel klein hoef af te drukken. Ik gebruikte voor op het doosje de tekst uit de “En route” stempelset en de stansen uit de “Nature’s roots” framelits. Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht terug met een direct link naar mijn blog.

 

Benieuwd wat mijn teamgenoten hebben gemaakt? Hieronder vind je een link naar alle teamleden. Veel plezier!

 

 

 

Tot stempels!

Hélène