Welkom bij onze Design it with designer series paper blog hop. Wij zijn een internationaal team van Stampin’Up! demonstratrice. Uit ieder “Stampin’Up! land” zit 1 demonstratrice in dit design team en ik mag meedoen voor Nederland. Iedere maand zal er één designer series paper centraal staan en deze maand is dit het Gingham gala. Je vind dit dsp in de nieuwe voorjaarscatalogus

 

 

Voor deze hop maakte ik deze keer niets speciaals, maar wil ik jullie alvast een gedeelte van de projecten laten zien die we morgen maken met de workshop “Ruitjes & stiksteekjes”.

 

 

 

 

 

Volgende week zal ik de andere projecten van de workshop ook laten zien.

 

 

Via onderstaande linkenlijst kun je doorklikken naar mijn collega’s. Je bent nu op het blog van Hélène. Veel plezier met de hop!

 

 

LINK:

 

 

Fijne dag!

Hélène