Welkom bij onze Design it with designer series paper blog hop. Wij zijn een internationaal team van Stampin’Up! demonstratrice. Uit ieder “Stampin’Up! land” zit 1 demonstratrice in dit design team en ik mag meedoen voor Nederland. Iedere maand zal er één designer serie centraal staan en deze maand is dit het “Tranquil textures” designer series paper. Dit papier moest ik enorm aan wennen, maar nadat ik het idee kreeg voor onderstaand binnenalbum, wist ik gelijk dat ik dit papier ervoor wilde gebruiken 🙂

 

Ik schreef het dus al.. ik heb weer een mini album gemaakt. Ook dit album heb ik weer voor Alaska foto’s gemaakt en deze is voor Lisanne. Zo hebben allebei de meiden een eigen album met hoogtepunten van onze reis. De foto’s heb ik nog niet verwerkt in het album, dit volgt zodra ik het album hier heb laten zien, Wel zo persoonlijk 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over dit model mini album kom ik over 2 weekjes terug, aangezien Kaylee en ik dit model ook ergens anders voor gaan gebruiken 🙂 Wordt vervolgd dus!

 

Benieuwd wat mijn collega’s gemaakt hebben? Klik dan snel door via onderstaande lijst. Veel inspiratie gewenst!

 

 

LINK:

 

Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht terug. Heb je nog vragen of wil je misschien een bestelling plaatsen, dan help ik je graag verder. Je kunt mij bereiken op info@helenedenbreejen.nl

 

Fijne dag!

Hélène x