Hoi hoi,

Dit bericht plaatste ik vanmorgen op mijn Facebookpagina en wil ik ook met jullie delen. Het bericht is tenslotte voor jullie, mijn klanten, teamleden, volgers en abonnees….

 

“Trots en dankbaar”

.

Gisteravond was de jaarlijkse “Oscar” uitreiking van Stampin’Up! In de vaste categorieën Verkoop, Recruteren, Leiderschap en Algemeen worden de toppresteerders van Nederland (en de rest van de wereld) bekend gemaakt.

.

Als (nuchtere) Nederlandse wil ik vol trots mijn behaalde plekken delen. Eigenlijk moet ik het woord “mijn” weghalen en typen “onze” behaalde plekken. Waarom? …….

Ja.. Ik heb het afgelopen Stampin’Up! jaar (liep van 1 oktober 2018 t/m 30 september 2019) kneiterhard gewerkt. Iedere post online, of dit nu Facebook, Instagram, Teamgroepen, Pinterest, YouTube of mijn blog is, zit tijd en werk in. Ieder klantenbedankje, iedere YCCI en iedere bestelling die bezorgd wordt zit tijd en werk in, om over de teamdagen, workshops e.d maar te zwijgen MAAR… zonder team en zonder klanten was dit alles er niet.

.

Daarom is dit bericht vooral ook voor jullie en grijp ik deze gelegenheid om een minder nuchter bericht te schrijven 😉 Ik ben zo ontzettend dankbaar dat zoveel mensen mij inmiddels weten te vinden en de Stampin’Up! producten bij mij bestellen. Dank je wel voor jullie vertrouwen in mij als Stampin’Up! demonstratrice <3

.

Daarnaast wil ik mijn team bedanken voor jullie enthousiasme, gezelligheid en creativiteit. Het afgelopen jaar was weer een feestje om met jullie samen te mogen werken. Om teamleden te zien groeien, maar ook om degene die het voor zichzelf/ de hobby doen, te zien genieten van de producten en de teamactiviteiten. Naast dat we creativiteit gemeen hebben met elkaar en dat dát ons samen heeft gebracht, zijn het juist de vriendschappen die ontstaan, zo ontzettend bijzonder. Ons team bestaat uit een hele gemeleerde groep dames vanuit het hele land, die elkaar zonder Stampin’Up! waarschijnlijk nooit hadden ontmoet. Dit maakt mij emotioneel en zo ontzettend dankbaar dat ik met deze dames mag samenwerken. En nee.. in mijn team “moet” niets.. het is jou Stampin’Up! avontuur, dus jij bepaalt hoe je dit invult. Lieve allemaal, dank jullie wel voor het afgelopen jaar! <3

.

En als ik dan toch bezig ben om mijn gevoel op te schrijven, wil ik mijn lieve gezin via deze weg ook bedanken, want zonder Jeroen, Kaylee en Lisanne zou ik niet kunnen doen, wat ik doe. Lieve Jeroen, dank je wel voor je steun, je peptalks als mijn lijf niet meewerkt en je luisterend oor als ik even moet “spuwen” over de minder leuke dingen. Kaylee, lieve lieve Kaylee, wat ben ik ongelofelijk trots op je, pas 2 jaar demo, Artisan designteam lid en vanaf 1 januari gaan we samen het avontuur aan in ons bedrijfspand. Ik kan niet trotser zijn (en terwijl ik dit typ biggelen de tranen over mijn wangen). En dan Lisanne: lieve, geduldige Lisanne, voor jou hoeft een plekje op de voorgrond niet, maar achter de schermen ben je mijn grootste helper. Naast je koksopleiding bied je vaak een helpende hand, de post breng je vaak voor mij weg en ook meer dan regelmatig doe je wat boodschappen, omdat ik nog “even bezig ben”. Nooit is het je teveel, altijd blijf je wachten en mag ik je “betalen” in knuffels. Je bent mijn topper en ik ben zo ontzettend trots op de persoon die je bent! <3

.

En natuurlijk mag Belle niet in dit bericht ontbreken. Na een periode van stilte in huis als Jeroen op zee zit en de meiden op school, bracht jij weer leven in huis. Je bent mijn grootste fan en helpt graag met het opruimen van papier. Je favo plek is onder mijn bureau en tijdens het opnemen van een video kom je altijd even om een hoekje kijken, waarom het vrouwtje tegen “niemand” zit te praten. Je bent mijn BelleBoosje (koosnaampje) en samen zijn we Belle Hélène en hebben we zelfs ons eigen liedje <3

.

Zoals je waarschijnlijk wel kunt opmaken uit dit verhaal is dit de mooiste baan die ik mij kan wensen. Als chronisch zieke, waarbij mijn lijf niet altijd meewerkt, voel ik mij door deze baan compleet en niet ziek. Ik voel me nuttig en heb dagelijks een doel om aan de slag te gaan.

.

Dank jullie wel allemaal voor welke rol je ook speelt in dit avontuur, want natuurlijk zijn er ook de volgers en de abonnees. Dank je wel voor jullie likes en reacties.

.

…en dank je wel voor het lezen van dit veels te lange bericht.

Na de tranen gedroogd te hebben, zit ik inmiddels met een glimlach op mijn gezicht het bericht na te lezen. Op een nieuw Stampin’Up! jaar met lieve mensen, mooie producten en vooral heel veel creativiteit.

.

Liefs Hélène