.
.
.
.
.
Doe het zelf pakket #6 is nu te bestellen!
.
De naam is veranderd, maar het concept niet! DIY Thuispakket wordt Doe het [lekker] zelf pakket en is vanaf vandaag t/m 14 november te bestellen. In dit 6de Doe het zelf pakket zitten de volgende Stampin’Up! producten:
.
– 1/2 pak Classic Christmas 6″ X 6″ (15.2 X 15.2 CM) Design papier t.w.v. € 7,-
– Metallic Mesh lint t.w.v € 9,75
– Note Cards & Envelopes (20 kaarten/ 20 enveloppen) t.w.v € 8,50
.
.
– Prijs voor dit pakket is € 29,25, dit is incl. verzending in een brievenbusdoosje t.w.v. € 4,-
.
..
– Ben je zelf Stampin’Up! (hobby) demo? – Ook jij kunt dit Doe het zelf pakket bestellen!
.
.
Extra:
Bij het Doe het zelf pakket zit een GRATIS pdf en stap-voor-stap video tutorial die via de mail naar je toegestuurd wordt. Je vindt in het Doe het zelf pakket ook een GRATIS materiaalpakket om 10 kaarten te maken aan de hand van de video tutorial of pdf.
Dit materiaalpakket bevat alle geponste & gestanste vormen, embellisments en eventueel overig kaartkarton.
.
.
[BESTELFORMULIER]
.
.
.

.
.

.
.
.
Extra optie:
Voor alle kaarten heb ik de Knusse Kerst stempelset gebruikt. Je kunt de stempelset t.w.v. € 27,- als extra optie meebestellen. Natuurlijk kun je ook stempels uit je eigen collectie gebruiken. 
.
.
Nieuw:
Wil je het Doe het zelf pakket bestellen en combineren met een (kleine) bestelling? Ook dit is vanaf deze maand mogelijk! Alles kan op deze manier in 1x verzonden worden en bespaar je jezelf dubbele verzendkosten. Je kunt op het bestelformulier aangeven of je hier gebruik van wilt maken.
.
.
[BESTELFORMULIER]
.
.
Heb je vragen over het Doe het zelf pakket of over het bestellen van Stampin’Up! producten, stuur een mail naar info@helenedenbreejen.nl
.
.