Hoi hoi,

Oeps, mijn vaste volgers zullen het gisteren zeker gemerkt hebben, geen blog- en facebookbericht. Het was gisteren een dag van “Oh nog even dit….” en “Oh.. nog even dat”. Ook dook er dinsdag een klein stressmomentje op, omdat de inkt voor de printer op bleek te zijn. Normaal hebben we een voorraadje in de la liggen, maar de la bleek nu leeg.. 🙁 Snel via internet besteld en dit werd gelukkig gisteren bezorgd. Zo konden Kaylee en ik snel de 32 tutorial bundels voor a.s zaterdag(workshopdag Zeist) verder uitprinten. En inmiddels liggen ze klaar bij de rest van de spullen 🙂

 

 

Maar nu naar de kaart van vandaag, de double gate fold card. Ook een kaart die ik al jaren niet meer gemaakt heb, in ieder geval niet met Stampin’Up! producten. En na wat zoekwerk kwam ik van collega demo Dawn een stap voor stap filmpje tegen.

 

 

Echt een super leuk model om te maken en ook weer heel eenvoudig. Voor mijn kaart gebruikte ik een vel uit het mooie Delightful daisy designer series paper.

 

 

Wist je dat de Online Extravaganza nog steeds loopt? T/m 26 november ontvang je op geselecteerde Stampin’Up! producten korting. Je leest er [hier] meer over en vind je ook de geselecteerde producten met afbeelding.

 

Tot stempels!

Hélène