Hoi hoi,

Nu de nieuwe Stampin’Up! jaarcatalogus uit is, vind ik het altijd leuk om kaarten te maken geinspireerd op de voorbeelden uit de catalogus. Dit is er één van 🙂 De Pretty peacock basis is geembosd met de Tufted embossing folder en de achtergrond die daarop zit is geembosd met de heattool, goud embossing poeder en een stempel uit de Tropical chick stempelset. Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit blogbericht terug met een direct link naar mijn webshop.

 

 

 

 

LOVELY STAMPING GROEP

Volg je mijn Lovely Stamping groep al? Deze (besloten) groep is gekoppeld aan mijn zakelijke Facebook pagina. In deze groep deel ik meer “Kijkjes achter de schermen”, “Hélène achter Lovely Stamping”, Facebook lives, tutorials en nog veel meer. Vind je het leuk om mijn dagelijkse avonturen als Stampin’Up! demo te volgen, maar ook om Hélène achter Lovely Stamping beter te leren kennen? [Meld je dan aan voor deze groep.]

Lid worden is gratis en geheel vrijblijvend.

Ben je zelf demo? Ook dan ben je van harte welkom. Wel vraag ik je om geen reclame te maken voor je eigen business én om mijn plaatjes en tutorials gewoon binnen de groep te houden. Alvast bedankt 🙂

 

 

 

 

SAMEN STEMPELEN

 

Geinspireerd door onze collega’s van StampinThroughTheCatalog zijn Kaylee en ik een Instagram account  gestart met de naam “Samen stempelen”. Iedere dinsdag en donderdag zullen we een kaart plaatsen op dit account. Waarom? Omdat samen stempelen zoveel leuker is! 🙂

Lijkt het je leuk om ons te volgen, klik dan op [deze link].

Volg je Melody, Cindy en Kaitlyn van Stampin Trough The Catalog al? Je vind het Instagram account [hier]. Zoals de naam het al zegt, stempelen deze dames door de catalogus heen, van voor naar achter 🙂 Alle 3 deze dames werken bij concept art op het hoofdkantoor van Stampin’Up!

Zit je nog niet op Instagram, meld je dan vandaag nog aan. Je vind hier veel inspiratie en het is gratis 🙂

 

 

 

 

STAMPIN’UP BESTELLEN

 

Wil je Stampin’Up! producten bestellen? Ik verzorg graag je bestelling! Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Bij een bestelling vanaf € 25,- ontvang je GRATIS de nieuwe jaarcatalogus, mocht je deze nog niet hebben.

Betaling kan worden voldaan via Tikkie, iDeal of overschrijving.

Na betaling wordt je bestelling direct geplaatst en rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland bij je thuis bezorgd door UPS. Je hoeft dus niet te wachten op een verzamelbestelling!

 

Ben je in het bezit van een credit card, dan kun je ook in mijn webshop bestellen (link rechts bovenin deze pagina).  Is je bestelling meer dan € 100,- én gebruik je de hostess code van juni, dan ontvang je als bedankje de button button embossing folder. Je vind [hier] alle info over de hostess code en het bestellen in mijn webshop.

Heb je vragen, stuur een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl

 

Fijne dag!

Hélène