Hoi hoi,

Iedere maand organiseer ik samen met mijn team een Facebook hop. Deze maand is het thema kerst en kun je langs 11 Facebookpagina’s van teamleden hoppen voor kerst inspiratie. Klik op [deze] link om naar mijn Facebookpagina te gaan en de hop te kunnen volgen.

Voor deze hop maakte ik speciaal een kerstkaartje met de nieuwe stempelset Party Pandas. Deze set staat in de nieuwe Sale a Bration folder en kun je vanaf 3 januari GRATIS uitzoeken bij een bestelling van 60 euro of meer. Deze set was voor mij liefde op het eerste gezicht en jullie zullen hem waarschijnlijk vaak langs zien komen 😉

 

 

Wil je ook als 1ste deze stempelset, of één van de andere nieuwe producten in handen krijgen. Denk er dan eens over om het starterspakket van Stampin’Up! te bestellen. Je zoekt voor 175 euro aan producten uit (helemaal naar eigen keuze) en betaald slechts 129 euro (dit is incl. verzendkosten en een GRATIS business pakket). Je kunt dan, net als mij, vanaf 1 december de nieuwe producten uit de lente/zomer catalogus én Sale a Bration folder bestellen. En natuurlijk ontvang je dan als demonstatrice 20% korting (excl. btw) op deze mooie producten. De Sale a Bration producten mag je GRATIS uitzoeken bij iedere 60 euro aan bestelling, je hebt dus eigenlijk een maandje extra Sale a Bration! 🙂

Naast dit leuke voordeel heet ik je ook van harte welkom in mijn gezellige team. En kun je, als je dit wil, deelnemen aan mijn teamactiviteiten zoals de hop van vandaag. Ook hebben we maandelijks een leuke SOL (Stamp OnLine – een leuke online workshop waarin we achter de computer dmv aanwijzingen een project maken) en 2x per jaar een creatieve teamdag in het midden van het land. Onze facebookgroep is actief en er is altijd wel iemand online om een vraag aan te stellen, je project te delen of om gewoon gezellig online te kletsen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend om aan deel te nemen, maar wel ontzettend leuk (al zeg ik het zelf 🙂 )

Jij bepaalt hoe jouw demoschap eruit komt te zien. Wil je het voor de korting doen of misschien wel voor de korting en de gezelligheid van het team. Of wil je er een centje mee bijverdienen? Het kan allemaal! Wil je meer informatie, lees dan [hier] meer of stuur een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder en heet je graag welkom in mijn gezellig team.

Twijfel je niet langer en wil je graag het starterspakket bestellen? Klik dan op [deze] link.

 

 

EXTRA: later vandaag komt er een extra bericht met de aanbiedingen van volgende week! Stampin’Up! organiseert van 20 t/m 26 november weer een Online Extravaganza met een 24 uur aanbieding (heeeeel veeeel stempelset met korting!!) een een flink aantal producten die in deze periode in de aanbieding zijn. Houdt mijn blog dus in de gaten vandaag voor alle info en de lijst met producten!

Veel plezier met de hop en een fijn weekend!

Hélène