Hoi hoi,

Samen met mijn team Lovely Stampers organiseren wij iedere maand een Facebookhop en deze maand is het thema “Voorjaar”. Voor de hop maakte ik een kaart met veel bloemen in frisse voorjaars kleuren. Je kunt de hop volgen via [deze] link. Je hopt van de ene Facebookpagina naar de andere en ziet bij iedere teamgenoot een nieuwe kaart en/of project. Echt de moeite waard om even een rondje te hoppen!

 

 

Voor mijn kaartje gebruikte ik de Nederlandse stempelset “Boeket vol goede wensen”. Het is een vrij clean & simple kaartje geworden, maar hierdoor komen de kleuren inkt super uit op het witte cardstock.

 

Alle gebruikte Stampin’Up! materialen vind je onderaan dit bericht.

 

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen? Dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling doormailen naar info@helenedenbreejen.nl. Je ontvangt dan zsm een bevestiging van je bestelling en een iDeal betaallink. Je bestelling wordt, zodra ik je betaling heb ontvangen, geplaatst en tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd door UPS. 

Is je bestelling 50 euro of meer, dan zijn bij mij de verzendkosten GRATIS (normaal 5,95 euro). Vanaf 60 euro mag je ook nog eens een GRATIS Sale a Bration product uitkiezen (je leest er [hier] meer over). 

 

Fijn weekend!

Hélène