Hoi hoi,

 

Vandaag organiseer ik samen met mijn team weer een Facebook hop. Deze maand is ons thema “Techniek”. Vind je het leuk om de hop te volgen, klik dan [hier] om naar mijn Facebookpagina te gaan. Voor deze hop maakte ik een CASE uit de voorjaarscatalogus met de Humming along bundel. Je vind deze op bladzijde 36 van de catalogus. Deze kaart vond ik zo ontzettend gaaf, dat ik er eerst de kleurtjes Blends voor heb besteld (Balmy blue, Mossy meadow). Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

 

Hoe heb ik deze kaart gemaakt:

 

Kleuren: Ik heb eerst met zwarte Memento inkt de Hummingbird gestempeld op Whisper white cardstock. Daarna ben ik deze met de Stampin’Blends gaan inkleuren. Wil je zelf ook graag dit soort afdrukjes kunnen inkleuren? Dan zijn de Stampin’Blends perfect! Zeker voor de beginner kun je hier mooie afdrukjes mee maken. Door te oefenen kun je ook steeds met wat meer schaduw gaan kleuren, hiervoor heb je maar 2 kleuren stiften nodig.

 

 

 

 

Achtergrond: de achtergrond is gemaakt met Shimmery white. Het Shimmery white heb ik eerst nat gemaakt en ben er toen voorzichtig met wat Balmy blue refill overheen gegaan. Daarna drooggemaakt met de heattool en nog een laat op dezelfde manier aangebracht. Een poosje terug maakte ik een YouTube video met een zelfde soort achtergrond. Je vind deze video [hier]. Door niet het hele stuk Shimmery white nat te maken, maar een gedeelte, krijg je dat de randen nog mooi “schoon” zijn 🙂

 

Nadat het Shimmery white goed droog was heb ik met de Hummingbird framelits het raster uitgestanst, wat een geweldig effect geeft dit he?

 

 

 

 

Kom je óók in mijn team?

 

Ben je gek op de producten van Stampin’Up! en krijg je graag korting op je eigen bestelling? Wordt dan Stampin’Up! demonstratrice en bestel vandaag nog het starterspakket. Mijn team is altijd op zoek naar nieuwe teamleden en ook jij bent van harte welkom! Naast alle voordelen die Stampin’Up! je bied als demo, bied ik je als je teamleider ook een aantal leuke dingen. Op de afbeelding hierboven staan een aantal dingen op een rijtje. Heb je interesse en wil je meer informatie, stuur dan gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag op weg.

 

Het starterspakket bestellen tijdens de Sale a Bration periode is nóg aantrekkelijker! In [deze] video vertel ik je er alles over. Ook vind je alle informatie in [dit] bericht.

 

Ben je er al uit en wil je het starterspakket bestellen? Klik dan op [deze] link om direct naar het bestelformulier van de starterskit te gaan.

 

 

 

 

 

Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder en verzorg graag je bestelling.

 

 

Fijn weekend!

Hélène

 

 

————————————————————————————————————–

 

 

Webshop: Klik [hier] om naar mijn webshop te gaan.
Maak je in mijn webshop gebruik van de hostess code van februari KM4KYC4P, dan ontvang je een GRATIS bedankje. Deze maand ontvang je bij een bestelling vanaf € 100,- én bij gebruik van de hostess code de Dot to Dot embossingfolder t.w.v € 10,50.

Bestellen + betalen met iDeal: Liever je Stampin’Up! bestelling met iDeal betalen? Dat kan! Geef je bestelling door op info@helenedenbreejen.nl