Hoi hoi,

 

Vandaag organiseert mijn team weer de maandelijkse Facebookhop onder leiding van teamgenoot Danielle Kassing die altijd alles tot in de puntjes regelt voor ons. Dank je wel Danielle! 🙂 Het thema van deze hop is “Nieuw jaar” en dat mag in de breedste zin van het woord. Daarom heb ik gekozen voor een kaart gemaakt met producten uit de nieuwe catalogus welke in het nieuwe jaar besteld kunnen worden 🙂 Benieuwd naar alle creaties van mijn teamleden, klik dan [hier] om naar de start van de hop te gaan. Je kunt door steeds op de link te klikken bij iedere teamgenoot, doorklikken/ hoppen naar de volgende teamgenoot. Veel inspiratie gewenst!.

 

Het kaartje wat ik maakte voor de hop heb ik geCASEd uit de nieuwe voorjaars catalogus en vind je op blz 6. Voor mijn klanten die vanaf september t/m december een bestelling hebben geplaatst, valt hopelijk vandaag de catalogus en Sale a Bration brochure op de deurmat. UPS kwam gisteren lekker vroeg en hierdoor kon ik alle catalogie nog versturen. Met dank aan Jeroen die de zware stapels voor mij naar het PostNL punt heeft gebracht 🙂

 

 

 

 

Heb je vóór september een bestelling bij mij geplaatst en/of nog niet eerder een bestelling bij mij geplaatst, maar wil je ook graag een catalogus ontvangen? Dat kan! Plaats een bestelling in mijn [webshop] of geef je bestelling door via de mail op info@helenedenbreejen.nl en de catalogus en Sale a Bration brochure wordt zo snel mogelijk naar je opgestuurd. Voor je bestelling geldt geen minimaal bestelbedrag. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Heb je al een Stampin’Up! demonstratrice waar je je bestellingen plaats, dan verzorgd hij/zij een catalogus voor je. Op zoek naar een nieuwe Stampin’Up! demonstratrice? Je bent van harte welkom en ik verzorg graag je bestelling. Mail gerust voor meer informatie naar info@helenedenbreejen.nl

 

Bestel je in mijn webshop, vergeet dan niet de hostess code van december te gebruiken: 67MTQVPV. Bij een bestelling vanaf € 50,-  en bij een bestelling vanaf € 100,- ontvang je een GRATIS bedankje in de vorm van een product (zie foto). Uitleg over de hostess code, het gebruik ervan en het bestellen in mijn webshop vind je [hier]. In de webshop is alleen betaling met een creditcard mogelijk. Liever met iDeal betalen? Geef dan je bestelling door via de mail, helaas kun je dan geen gebruik maken van de hostess code met bijpassend bedankje.

 

 

 

 

Lijkt het je leuk om eens een Stampin’Up! workshop van mij bij te wonen? Geef je dan op voor één van de volgende workshops:

 

  • zaterdag 19 januari 2019 – thema voorjaar
  • zaterdag 26 januari 2019 – thema voorjaar
  • zaterdag 16 februari 2019 – thema ruitjes & stiksteekjes
  • zaterdag 16 maart 2019 – thema lief & stoer

 

Voor alle data geldt:

Kosten: € 17,50
dit is incl. workshoppakket (met 1 pak design papier), koffie/ thee met wat lekkers, gebruik van alle materialen die we nodig hebben voor de projecten (zoals stempelset, inkt, ponsen, stansen)

Tijd: 13.30 – 16.30 uur

Locatie: Bij mij thuis 🙂
Komstraat 11, Lobith

 

Voor alle data is slechts plaats voor 6 personen. Wacht dus niet te lang met opgeven. Opgeven kan door te mailen naar info@helenedenbreejen.nl Je bent van harte welkom!

 

 

 

 

Het is weer een mail vol met informatie 🙂 En dan wil ik ook nog een foto van Belle en mij delen, want ojee ojee wat groeit ze hard!! De foto van 10,5 week is niet erg scherp, maar deze is gisteravond bij lamplicht gemaakt 🙂 Vandaag hopen we een mooiere foto te maken.

 

 

 

 

En voor ik het vergeet: op mijn [Facebook pagina] heb ik een Deel & Like aktie. Je leest er alles over op mijn Facebookpagina.

 

 

 

 

Fijn weekend allemaal!

Hélène x