Hoi hoi,

Vandaag is weer de maandelijkse Facebookhop van mijn Lovely Stampers team. Je vind de start van de hop [hier]. Het thema van onze hop is designpapier. Na aanleiding van mijn YouTube video van afgelopen maandag heb ik uiteraard gekozen voor het Frosted floral design papier en ben ik verder gegaan met het maken van kaartjes met de stukjes uit de One Sheet wonder. Hieronder vind je de YouTube video van maandag:

 

 

 

 

De komende week laat ik nog verschillende kaartjes zien gemaakt met dit prachtige design papier. Hieronder nog 2 kaartjes in Crumb cake met het design papier.

 

 

 

 

 

Het mooie Frosted floral design papier heeft een glans op het papier zitten, waardoor het een sjieke uitstraling heeft. Het design papier is geschikt voor het maken van kaarten, maar ook zeker voor projecten. Al hoor ik regelmatig dat het zonde is om deze mooie vellen te versnijden 😉 Tja.. 🙂

 

 

 

 

Wil je Stampin’Up! producten bestellen, dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je kunt je bestelling plaatsen in mijn [webshop], gebruik je in oktober de hostess code R4BBMT7K dan ontvang je ook nog eens een leuk bedankje vanaf een bepaald bedrag (zie foto hieronder). Meer uitleg hierover vind je [hier].

EXTRA: in mijn webshop kun je alleen betalen met een credit card.

 

 

 

 

Liever met iDeal betalen? Mail dan je bestelling door naar info@helenedenbreejen.nl. Ik verzorg dan je bestelling verder via de mail en stuur je een iDeal betaallink, waarmee je je betaling kunt voldoen. Je leest er [hier] meer over.

 

Let op: op bestellingen via de mail geldt NIET de hostess code met de bedankjes.

 

*Voor beide vormen van bestellen zijn de verzendkosten standaard € 5,95.

 

 

Voor beide vormen van bestellen hoef je NIET op een verzamelbestelling te wachten. Je bestelling wordt direct geplaatst (na het ontvangen van je betaling) en wordt tussen de 2 -5 werkdagen bij je thuisbezorg door UPS, rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland.

 

 

 

 

 

Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder.

 

 

Fijn weekend,

 

Hélène x