Stampin'Up! helene

Hoi hoi,

Vandaag is het feest! Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat ik het starterspakket van Stampin’Up! bestelde en hiermee Stampin’Up! demonstratrice werd! Besteld voor de korting en de mooie aanbieding en nu, 5 jaar later, mag ik mezelf de nr: 3 demo van Nederland noemen (als ik dit hardop zeg moet ik nog steeds blozen!)

In de afgelopen 5 jaar heb ik zoveel leuke, mooie en emotionele momenten meegemaakt, maar ook heel veel leuke, gezellige en creatieve mensen ontmoet, vriendschappen gesloten en een mooie klantenkring opgebouwd waar ik ontzettend trots en dankbaar voor ben!

Ook groeide mijn team beetje bij beetje en inmiddels is het een flink team waarin we elkaar inspireren, helpen, elkaars cheerleader zijn, creatief bezig zijn tijdens de verschillende teamdagen, maar ook online dmv SOL’s en Facebook- hops.

Wie had dit 5 jaar geleden kunnen bedenken? Ik niet! Ik heb geen moment spijt en het is iedere dag een feestje om dit mijn baan/werk te mogen noemen, om bestellingen te mogen verzorgen, tutorials te mogen maken, workshopdagen te mogen verzorgen enzovoorts enzovoorts….

 

Dank jullie wel voor je vertrouwen in mij als demonstratrice en teamleider. Op naar de volgende 5 jaar!

 

stampin'up!

 

Cadeautje bij je bestelling

Natuurlijk hoort bij een feestje een cadeautje 🙂 Om mijn 5 jaar met jullie te vieren, ontvangt iedereen die tussen 14 en 31 maart een bestelling van minimaal 60 euro plaats, een GRATIS Stampin’Up! Paper snips t.w.v 12 euro.
Deze geweldige schaar van Stampin’Up! is een extra cadeautje, want natuurlijk mag je bij je bestelling vanaf 60 euro óók een GRATIS Sale a Bration product naar keuze uitzoeken én zijn óók de verzendkosten GRATIS (ipv 5,95 euro).

 

Wat moet je hiervoor doen? Mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl met hierin de producten die je wilt bestellen + je GRATIS Sale a Bration product (en). Je ontvangt van mij zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling + een iDeal betaallink om je betaling te voldoen. Zodra ik je betaling heb ontvangen, plaats ik je bestelling en wordt deze tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd.

 

De Paper snips komt samen met een door mij gemaakte kaart, zo snel mogelijk jouw kant op! 🙂

 

 

Liefs Hélène