klik op de afbeelding voor een vergroting

 

Hoi hoi,

Vandaag is een dag waarop we terugkijken op het afgelopen jaar. En wat kan er in een jaar veel gebeuren. Op prive gebied was het verlies van Noeschka het meest verdrietige wat we dit jaar als gezin hebben meegemaakt. Maar was het mooiste moment dat we de baasjes werden van Belle <3 Verder staat onze reis naar Alaska als gezin ook echt in ons rijtje met mooie momenten en ben ik ontzettend dankbaar dat ik Stampin’Up! demonstratrice nog steeds als mijn werk mag en kan doen.

 

Collage van links naar rechts: Belle 6 weken, Mini vakantie Tenerife met Jeroen, Belle 13 weken, Deelerwoud Jeroen en Lisanne, concert Justin Timberlake met de meiden, onze grappige agepornis Sky, ijsje eten bij Co in Hoenderloo met mijn ouders, 1 van de vele paddenstoelen foto’s die we maakte tijdens onze wandelingen in hoeve Delle.

 

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting

 

 

Op Stampin’Up! gebied waren er ook verschillende hoogtepunten. Voor mij met stip op nummer 1, dat Kaylee gekozen werd voor het Stampin’Up! Artisan designteam. Wat voel ik me trots dat ze hier als 19jarige aan mee mag werken!  Daarnaast was onze reis naar OnStage in Orlando ook écht een hoogtepunt en dat ik dan ook nog het podium op mocht voor mijn 92ste plek in de Global top 100 en mijn 1ste plekken in Verkoop, Recruiting en Leiderschap van Nederland was helemaal top! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, dit is echt de leukste baan ooit! En is Stampin’Up! voor mij zoveel meer dan stempels, papier en inkt!

 

Collage van links naar rechts: Onstage Orlando, mijn behaalde resultaten als demo, demodag Dordrecht, incentive trip Alaska, family business, podium OnStage Orlando, gedeelte van mijn team tijdens een trainingsdag van Michelle Last en Jenni Pauli, workshopdag Dordrecht waar Kaylee en ik dit grote hart van teamgenoot Danielle kregen <3

 

 

 

 

Via deze weg wil ik jullie een fijne jaarwisseling wensen en een mooi, creatief en vooral liefdevol 2019!  Ik hoop dat ik jullie ook in 2019 weer mag inspireren en dat ik mooie bestellingen voor jullie mag verzorgen. Natuurlijk zal ik ook in het nieuwe jaar weer stap voor stap filmpjes maken op de maandag en vrijdag en staan er ook verschillende workshops gepland. De You Can Create It! kit zal in 2019 ook ieder kwartaal te bestellen zijn en staan er voor mijn team ook leuke activiteiten gepland. Ik kijk uit naar het nieuwe jaar!

 

x Hélène