Welkom bij de Greek Isles achievers blog hop van januari!  Deze maand is het thema producten uit de Sale a Bration en voorjaars catalogus. Voor deze blog hop maakte ik verschillende kaartjes met de Floral romance suite. Deze kaartjes liet ik afgelopen zaterdag al zien op Facebook met de Facebookhop van mijn creatieve team en vandaag wil ik ze graag hier delen 🙂

 

Voordat ik de foto’s van mijn project laat zien, wil ik eerst wat meer vertellen over deze bloghop. Iedereen die meedoet met deze bloghop heeft de Stampin’Up! Incentive trip naar de Greek Isles verdiend. Een groep super getalenteerde en creatieve business demo’s, die allemaal zijn begonnen door het Stampin’Up! starters pakket te bestellen. Ik kan je dus zeker aanraden om deze hop te volgen en je te laten inspireren door mijn collega’s 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor alle 4 de kaarten heb ik dezelfde layout gebruikt, maar toch zijn alle kaartje
weer heel anders geworden.

 

 

 

 

Via onderstaande linken lijst kun je doorhoppen langs al mijn collega’s.
Je bent nu op het blog van Hélène. Veel plezier!

 

 

LINK:

 

 

Veel inspiratie gewenst met de hop!

Hélène