Welkom bij de Greek Isles achievers blog hop van oktoberi. Deze maand is het thema de Herfst/ Winter catalogus. Voor deze hop maakte ik onderstaand project en “weer” gebruikte ik het prachtige Frosted floral design papier.

 

Voordat ik de foto’s van mijn project laat zien, wil ik eerst wat meer vertellen over deze bloghop. Iedereen die meedoet met deze bloghop heeft de Stampin’Up! Incentive trip naar de Greek Isles verdiend. Een groep super getalenteerde en creatieve business demo’s, die allemaal zijn begonnen door het Stampin’Up! starters pakket te bestellen. Ik kan je dus zeker aanraden om deze hop te volgen en je te laten inspireren door mijn collega’s 🙂

 

 

 

 

 

 

Voor deze hop maakte ik deze easalcard met lade eronder. Super leuk om bv nog extra kaartjes in te maken of om iets lekkers in te stoppen. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Een poosje terug heb ik dit model opgestuurd. Dit kun je het beste doen met een brievenbusdoosje,, dan blijft alles netjes en komt het mooi aan bij de ontvanger 🙂

 

 

Leuk dat je langs kwam voor deze geweldige hop! Je bent nu op het blog van Hélène den Breejen, voor nóg meer inspiratie kun je doorklikken via de lijst hieronder. Veel plezier!

 

LINK:

 

Fijne dag!

Hélène