.
.
.
.
.
Haal meer uit je Paper Pumpkin
.
Vorige week lieten Kaylee en ik tijdens onze wekelijkse LIVE video de nieuwste Paper Pumpkin Joy to the World zien. Heb je onze LIVE gemist? Je vind [hier] de replay.
Er zit bij deze Paper Pumpkin ook een super leuke stempelset en in onze LIVE van morgen laten we je zien wat je hier allemaal mee kunt doen – Inspiratie dus! Daarnaast zullen we allebei ook een tutorial doen.
In dit bericht alvast wat projecten die ik vandaag maakte met deze stempelset en die ik morgen ook zal laten zien.
.
Enthousiast geworden? Ben dan vandaag nog de Paper Pumpkin voor € 26,- euro.
Bestel je mee met de verzamelbestelling van 1 december, dan wordt de Paper Pumpkin opgestuurd mét de nieuwe Mini catalogus (lente/zomer) en de Sale a Bration brochure.
Mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl
.
.
.
.
.
.
Bovenstaand label is gemaakt met Mint Macaron kaartkarton. De krans is gestempeld in Just Jade en de tekst in Magenta Madness en Memento.
.
.
.
.
.
.
Deze kaart is vooral gemaakt met Pretty Peacock kaartkarton en inkt. De afdrukjes van de bloem zijn gestempeld met Pretty Peacock inkt en daarna ingekleurd met de Blender pen. De bloemenachtergrond is na het inkleuren door de stansmachine gehaald met mijn favoriete embossingfolder Tasteful Textile.
.
.
.
.
.
.
Tijdens de Creatieve Teammiddag van mijn Lovely Stampers team maakte we deze leuke giftcard holder. Teamgenoot Diana van Otterlo verzorgde het project en dit is mijn uitwerking geworden.
De bloemen stempel gestempeld met Just Jade inkt en daarna ingekleurd met de Blender pen.
.
.
.
.
.
.
……en de binnenkant van mijn project. De bloemen stempel gestempeld met Just Jade inkt en ingekleurd met de Blender pen.
.
.
.
Enthousiast geworden? Bestel vandaag nog de Paper Pumpkin kit voor € 26,- – mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl
.
.
.
Ben je er morgen om 14 uur bij met onze LIVE? Tot morgen!
.
.
.