Hoi hoi,

Nog 1,5 week en dan is het eindelijk zover! De 1ste grote workshopdag van Kaylee en mij. We hebben er super veel zin in en in huis staan inmiddels al de nodige dozen opgestapeld met materiaal e.d voor deze dag. Doordat deze workshopdag al met 2 weken vol zat (dank jullie wel, echt super dat er zo enthousiast gereageerd is!) hebben we in het nieuwe jaar ook weer 2 data geprikt. Op zaterdag 20 januari zullen we een workshopdag in Zeist houden en op zaterdag 27 januari in Dordrecht. Je leest er [hier] meer over. Het thema voor beide dagen is “Get the party started!”. Wil je je direct aanmelden, klik dan in de zijbalk van deze blog op de gewenste locatie. Zien we je daar?!

 

 

Voor degene die volgende week in Zeist aanwezig zijn, zal daar ook een aanmeld lijst liggen 🙂

 

 

Oeps, al een heel blogbericht getypt en het nog niet over het doosje van vandaag gehad 🙂 Deze week staat de stempelset “Hearts come home” in de hoofdrol. Je vind [hier] het blogbericht met YouTube filmpje van maandag en [hier] het blogbericht van dinsdag. En voor vandaag heb ik dit leuke doosje gemaakt, er passen net een aantal snoepjes/ chocolaatjes in. Het patroon is van collega demo Sam, beter bekend als “Pootles”. Je vind haar blog [hier] en neem zeker eens een kijkje op haar YouTube kanaal, mocht je dit nog niet kennen.

Het doosje is gemaakt uit een 30,5 x 30,5 cm scrapvel, er kunnen 3 doosjes uit 1 vel. De maten in centimeters vind je hieronder:

  • Snij een stuk uit het scrapvel van 30,5 x 10,16 cm (vreemde maat omdat het doosje eigenlijk in inches is).
  • Ril het designpapier rondom op 2,54 cm.
  • Leg het papier met de 30,5 cm kant naar boven en ril op 13,97 cm en 16,51 cm.

Snij een strook van gekleurd cardstock om een bellyband te maken. Deze kunt je zo smal/ breed maken als je zelf mooi vind.

 

En zo heb je heel snel een leuk en decoratief doosje gemaakt, wat toch een stuk leuker geeft dan een gewone verpakking van iets 🙂

 

Tot stempels!

Hélène

ps: Jullie hebben vast al verschillende berichten langs zien komen over een nieuwe Stampin’Up! stempeltool de Stamparatus? Deze kunt je natuurlijk ook bij mij reserveren, maar hier zal ik vandaag of morgen een apart blogbericht aan wijden 🙂