Hoi hoi,

Excuus dat dit het 3de berichtje op mijn blog is vandaag! (en dus bij sommige de 3de mail in je mailbox.. oeps!) Maar soms zijn er van die dagen, dan “moet” ik echt meerdere dingen delen met jullie 🙂

Na het nieuws over de Stamparatus en het mooie starterspakket van Stampin’Up! wil ik ook nog een project delen wat ik gemaakt heb met de “Hearts come home” stempelset. Nouja gemaakt??.. eigenlijk is het enige wat ik uit de set gebruikt heb, een rood huisje hahahaah.. Deze 7 doosjes zijn om Merci chocolaatjes in te doen, super leuk om op deze manier te geven. Het patroon hiervoor kwam ik tegen op Pinterest en ik heb het iets aangepast naar de eigen merk chocolaatjes.

Mocht je het leuk vinden om dit soort doosjes/ verpakkingen te maken, zoek dan eens op Pinterest. Er zijn zoveel leuke dingen te vinden 🙂

 

Dit was Ă©cht het laatste bericht voor vandaag… morgen ben ik terug met het vrijdag YouTube filmpje.

 

Tot stempels!

Hélène