Hoi hoi,

Het is begonnen! Vannacht vanaf 0.00 uur t/m vanavond 23.59 uur is de 24 uurs aanbieding van start gegaan. Wil je gebruik maken van deze aanbiedingen (je kunt ze combineren met de aanbiedingen die de hele week lopen), geef dan zo snel mogelijk je bestelling door. Je ontvangt dan zsm een bevestiging van je bestelling en een iDeal betaallink. Je hoeft dus niet te wachten op een verzamelbestelling, iedere bestelling wordt direct per klant ingevoerd en wordt rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen van 50 euro of meer zijn bij Lovely Stamping de verzendkosten GRATIS!

 

24 uurs aanbieding!

Deze speciale aanbieding geldt van maandag 0.00 uur t/m maandag 23.59 uur op geselecteerde producten. Wil je hier gebruik van maken, geef dan vandaag zo snel mogelijk je wensenlijstje door op info@helenedenbreejen.nl . Je vind de lijst met geselecteerde producten hieronder, in zwart de normale verkoopprijs en in het rood de 24uurs prijs.

 

 

Dat zijn toch hele mooie stempelsets met korting!

 

Aanbiedingen van 20 t/m 26 november 2017

Onderstaande producten zijn de gehele periode met korting verkrijgbaar. Natuurlijk kun je deze producten combineren met de stempelsets uit de 24uurs aanbieding. Let op: Geef dan wel tijdig je bestelling door om gebruik te maken van de 24 uur aanbieding!
Bij de onderstaande producten ben ik vergeten de Lemon builder punch toe te voegen, maar deze is óók in de aanbieding van € 22,- voor € 19,80!

 

Extra aanbieding – Stampin’Up! 10 jaar in Europa!

Omdat Stampin’Up! deze maand hun 10 jarig jubileum in Europa vieren, hebben ze extra producten toegevoegd om dit te vieren. Deze producten zijn ook van 20 t/m 26 november met korting verkrijgbaar en ook deze producten kun je weer combineren met de 24uurs aanbiedingen. Als je hiervoor kiest, let dan op dat je op tijd je bestelling doorgeeft op info@helenedenbreejen.nl.

 

 

Met de decembermaand in het vooruitzicht is dit een mooie kans om Sinterklaas en/of kerst kadootjes in te slaan. Wil je een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Plaats je een bestelling van 50 euro of meer dan zijn de verzendkosten bij mij GRATIS! Je bestelling word rechtstreeks bij je thuisbezorgd door UPS.

Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Je ontvangt dan zsm een bevestigingsmail met een iDeal betaallink.

 

Heb je nog vragen, stuur dan ook gerust een mailtje. Ik help je graag verder.

Tot stempels!

Hélène