Hoi hoi,

Ook vandaag heb ik een sneak peek “verstopt” in dit projectje, maar je hebt hem vast al gespot? De nieuwe wood crate framelits, wat zijn ze leuk he!?! 🙂 Met deze framelits kun je een leuk kistje maken en voor dit project heb ik er halve note cards ingezet. De framelits zijn vanaf 1 juni te bestellen en kosten 36 euro.

 

 

Voor de kaartjes heb ik 2 witte note cards en 2 enveloppen gebruikt en deze door de helft gesneden. Zo kun je snel en gemakkelijk 4 kaartjes maken. Natuurlijk heb ik ze bestempeld met de “High tide” stempelset. De zijkant van de envelop zit vast met een rood washi tapeje.

 

 

De gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

 

Om 10 uur komt mijn blogpost voor de bloghop van het Stamp impressions team online, hop je dan nog even langs?

 

Tot stempels!

Hélène

 

58850362b

50316328b