Online bestellen + gratis bedankje

Ik waardeer het enorm als je bij mij een online bestelling plaats in mijn webshop. Als bedankje hiervoor en je vertrouwen in mij als je Stampin’Up! demonstratrice ontvang je een gratis cadeautje als je de hostess code gebruikt bij het plaatsen van je bestelling.

Ik verzamel alle online bestellingen die in 1 maand zijn geplaatst via mijn webshop en de hostess code hebben gebruikt. Aan de hand van de hoogte van het totaalbedrag, zoek ik een gratis product uit en deze komt per post met een zelfgemaakte kaart naar je toe. Het product wat je gratis ontvang, hangt af van je bestelbedrag. Check iedere maand mijn blog voor de gratis producten per bestelbedrag.

 

 

 

 

Hoe ontvang ik een gratis product?

Aan het begin van iedere maand, maak ik een hostess code aan en deze plaats ik rechts bovenaan in mijn blog (boven profielfoto). Deze code is geldig voor de hele maand. Gebruik deze code voor al je bestellingen tot € 200,-.  Is je bestelling € 200,- of hoger, plaats je bestelling dan zonder code, omdat je dan zelf recht hebt op Stampin’Rewards.

Het gebruiken van de hostess code beinvloed niet je bestelling. Je bestelling wordt op dezelfde manier verzorgd als je gewend ben en snel en netjes tussen de 2 – 5 werkdagen bezorgd door UPS.

 

Wanneer ontvang ik mijn gratis bedankje?

Aan het eind van de maand verzamel is alle bestellingen en kijk hoeveel Stampin’Rewards we met elkaar hebben verzameld door de hostess code te gebruiken. Het totaal aan Stampin’Rewards deel ik door het aantal bestellingen en het bestelbedrag per klant. Iemand die voor € 100,-  besteld heeft, ontvangt een ander gratis product, dan iemand die voor € 50,-  euro besteld heeft. Ik plaats daarna een bestelling met alle gratis bedankjes en deze worden halvewege de nieuwe maand samen met een zelfgemaakte kaart, naar je opgestuurd.

 

*Op bestellingen in de webshop zijn de verzendkosten standaard € 5,95.

**Bestellingen in mijn webshop kunnen alleen met een creditcard betaald worden. Heb je geen creditcard, misschien is een prepaid creditcard dan iets voor jou?

 

Ik kan een prepaid creditcard echt aanraden, zelf heb ik [deze]

 

 

Hoe werkt de webshop?

Hieronder vind je een foto uitleg van het aanmaken van een account, het inloggen als je een bestaande account hebt en het plaatsen van een bestelling + betaling.

 

Het aanmaken van een account


 

 

 

 

 

Inloggen bij een bestaande account

 

 

 

 

Bestellen + betalen

 

 

 

 

 

 

 

Mocht je er niet uitkomen, stuur dan gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl