Online bestellen + gratis bedankje (alleen geldig in mijn webshop)

Ik waardeer het enorm als je bij mij een online bestelling plaats in mijn webshop. Als bedankje hiervoor en je vertrouwen in mij als je Stampin’Up! demonstratrice ontvang je een gratis bedankje als je de hostess code gebruikt bij het plaatsen van je bestelling in mijn [webshop].

 

 

 

 

Hoe ontvang ik een gratis product?

Aan het begin van iedere maand, maak ik een hostess code aan en deze plaats ik rechts bovenaan in mijn blog (boven profielfoto). Deze code is geldig voor de hele maand. Gebruik deze code voor al je bestellingen tot € 200,-.  Is je bestelling € 200,- of hoger, plaats je bestelling dan zonder code, omdat je dan zelf recht hebt op Stampin’Rewards.

 

Het gebruiken van de hostess code beinvloed niet je bestelling. Je bestelling wordt op dezelfde manier verzorgd als je gewend ben en snel en netjes tussen de 2 – 5 werkdagen bezorgd door UPS.

 

 

 

 

 

Wanneer ontvang ik mijn gratis bedankje?

Aan het eind van de maand sluit ik de hostess code. Dan bestel ik de bedankjes die gelden bij de bedragen van die maand. Deze bedankjes worden bij mij thuis  bezorgd door UPS en maak  ik verzendklaar om naar jou te sturen. De bedankjes komen met brievenbuspost.  Je kunt deze de 2de week van de nieuwe maand verwachten.

 

*Op bestellingen in de webshop zijn de verzendkosten standaard € 5,95.

 

**Bestellingen in mijn webshop kunnen alleen met een creditcard betaald worden. Heb je geen creditcard, misschien is een prepaid creditcard dan iets voor jou?

 

Ik kan een prepaid creditcard echt aanraden, zelf heb ik [deze]

 

 

Hoe werkt de webshop?

Hieronder vind je een foto uitleg van het aanmaken van een account, het inloggen als je een bestaande account hebt en het plaatsen van een bestelling + betaling.

 

Het aanmaken van een account


 

 

 

 

 

Inloggen bij een bestaande account

 

 

 

 

Bestellen + betalen

 

 

 

 

hostess code

 

 

 

Mocht je er niet uitkomen, stuur dan gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl