Hoi hoi,

Nog 1 nachtje slapen en dan vertrekken Kaylee en ik in alle vroegte naar Orlando voor het 30jarig feestje van Stampin’Up! Wij hebben er ontzettend veel zin in 🙂 Vind je het leuk om onze avonturen te volgen, kijk dan regelmatig op [Facebook] en [Instagram]. Hier zullen we een aantal keer per dag wat updates van ons verblijf geven.

Zoals altijd als ik niet thuis ben, kun je gewoon je Stampin’Up! bestellingen blijven plaatsen op de volgende manieren:

 

  • Webshop: mijn [webshop] is 24/7 open en hier kun je zelf je bestellingen plaatsen. Vergeet niet de hostess code van november te gebruiken (zie foto). Je ontvangt dan vanaf 60 euro en vanaf 100 euro een GRATIS bedankje in de vorm van een product. Je leest er [hier] meer over, óók hoe je een account kan aanmaken in mijn webshop. In mijn webshop is alleen betaling met een credit card mogelijk.
  • Mail: je kunt je bestelling ook via de mail plaatsen. Ik stuur je dan zsm een iDeal betaallink (óók als ik in Orlando zit). Zodra ik je betaling heb ontvangen, plaats ik je bestelling. Door het tijdverschil Nederland/ Orlando kan het even duren voordat je mail terug krijg, maar iedere dag check ik mijn mail en verzorg ik bestellingen.

 

 

 

Oh dit wil ik ook nog even delen 🙂 Gisteren zijn we weer bij Belle op kraamvisite geweest. Ze is nu 6 weekjes oud en zo ontzettend lief en knuffelbaar! Nog eventjes wachten en dan mogen we
haar ophalen 🙂

 

 

 

 

 

Nu snel aan de slag in huis, want voor de thuisblijvers wil ik het natuurlijk wel TipTop achterlaten. Fijne dag!

 

 

Hélène x